Oldal frissítése

Concept RK3302 Salt & Pepper antracitszürke

4,3 74 értékelés
26 490 Ft

Concept RK3302 Salt & Pepper antracitszürke

Minőségi és dizájnos vízforralót szeretnél? Ez esetben nagyszerű választás lehet a Concept RK3302 Salt & Pepper modell. Az antracit színű, fa mintázatú műanyag fogantyúval ellátott vízforraló nagyszerű kiegészítő minden otthon számára. A Concept RK3302 vízforraló elegendő térfogattal bír 6 csésze víz készítéséhez egyetlen megtöltéssel, így alkalmas a nagyobb családok számára. A vízforraló előnye a brit STRIX márkájú központi csatlakozó, amely hosszú élettartamot garantál a készülék számára. A biztonságról a kettős biztonsági rendszer gondoskodik, amely igazán egyszerűvé és biztonságossá teszi a vízforraló használatát. A vízforraló hőmérsékletét45 °C és a forráspont között szabályozhatod.


Cool Touch felület

Hőmérsékletszabályozás

Minőségi kivitelezés


Concept RK3302 Salt & Pepper, 1,5 l vízforraló főbb jellemzői

  • A Concept RK3302 vízforraló antracit színben készült, fa mintázatú markolattal
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült belső réteg
  • Töltésenként akár 6 csészéhez elegendő víz forralható
  • A Concept RK3302 vízforraló hőmérsékletszabályozási lehetőséggel ellátva
  • A KEEP WARM funkció a felmelegített vizet a kiválasztott hőmérsékleten tartja
  • A vízforraló speciális Cool Touch felülettel rendelkezik
  • A brit STRIX márka központi csatlakozójával
  • A Concept RK3302 forgóalapja megkönnyíti a használatát
  • Dupla biztonsági rendszer

A Concept RK3302 minden háztartásban hasznos segítőtárs

Amennyiben stílusos megjelenésű vízforralót szeretnél, a Concept RK3302 megfelelő választás számodra. Első pillantásra lenyűgöz kifinomult antracit megjelenésével és fa mintázatú markolatával, amellyel tökéletesen illik a konyhába. A Concept RK3302 vízforraló segítségével egyetlen töltéssel 6 csészéhez elegendő vizet forralhatsz.

A Concept RK3302 Salt & Pepper vízforraló hőmérsékletszabályozási lehetőséggel

A Concept RK3302 vízforraló tagadhatatlan előnye magában foglalja a hőmérsékletszabályozást, amely kényelmesen beállítható 45 °C és a forráspont között. A hőmérsékletet mindig az italnak megfelelően szabályozhatod. A hőmérsékletszabályozást nagyon hasznosnak fogod találni a bébiétel elkészítése közben, amely alacsonyabb hőmérsékletet igényel. A Concept RK3302 vízforraló emellett praktikus KEEP WARM funkcióval is büszkélkedhet, amely megőrzi a felmelegített víz hőmérsékletét az általad választott hőmérsékleten.

STRIX központi csatlakozó

A brit STRIX márka központi csatlakozója árulkodik a Concept RK3302 vízforraló minőségéről. A csatlakozót hosszú élettartam jellemzi. Ugyanakkor segítségével könnyedén elhelyezheted a Concept RK3302 vízforralót a talapzaton.

A Concept RK3302 speciális Cool Touch felülettel rendelkezik

A Concept RK3302 vízforraló házát úgy készítették, hogy ne égesd meg magadat a használata közben. A vízforraló duplafalú kialakítással rendelkezik, a külső rétegét pedig egy különleges Cool Touch felület védi, amely még érintésre is biztonságosan hűvös marad. Nem áll fenn a megégés veszélye. A Concept RK3302 vízforraló belseje kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a víz gyors felmelegedését és hatékony hőmérséklet-tartását.

A Concept RK3302 vízforraló használata egyszerű

A Concept RK3302 vízforralót úgy tervezték, hogy a használata a lehető legegyszerűbb legyen. A nyak ideális formájú, tökéletes a poharakba való töltéshez. A fogantyúban található gomb segítségével a vízforraló fedele gyorsan és egyszerűen nyitható. A forgatható talapzatnak köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy hogyan helyezed el a Concept RK3302-t a talapzaton.

Első a biztonság

A dupla biztonsági rendszer gondoskodik a biztonságodról a Concept RK3302 vízforraló használata közben. Ez biztosítja, hogy a Concept vízforraló automatikusan kikapcsol, amikor a benne lévő víz eléri a forráspontot. A RK3302 még akkor is kikapcsol, ha nincs több víz a vízforralóban.

További információk:

Energiafogyasztás: 1850-2200 W
Feszültség és frekvencia: 220-240 V, 50/60 Hz
Anyag: főzőedény - rozsdamentes acél / külső ház - megerősített műanyag
Szín: antracit
Tápkábel hossza: 70 cm
Méretek: 22,5 × 24 × 15 cm
Súly: 1250 g


Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Duplafal, LCD kijelző
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Antracitszürke
Kód:  CONRK852
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK3302

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05