Oldal frissítése

Concept RK3280 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, SINFONIA

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3280 Rozsdamentes acél vízforraló 1,7 l, SINFONIA

A Concept RK3280 SINFONIA vízforraló csodásan mutat majd a konyhádban a prémium minőségű, rozsdamentes acél kialakításával, amely egyúttal a vízforraló készülék hosszú élettartamáról is gondoskodik. A vízforraló térfogata 1,7 liter, amellyel könnyedén készíthetsz akár 7 csésze forró italt is a látogatóidnak. A háromszoros biztonsági rendszerérdeme, hogy a készülék automatikusan kikapcsol, amikor elérte a forráspontot, amikor eltávolítod az alapról vagy hogyha véletlenül üresen kapcsolod be. A vízforraló oldalán található vízszintjelzővel mindig tudni fogod a benne található pontos vízmennyiséget. A Concept RK3280 SINFONIA vízforraló 2200 W-os teljesítményével gyorsan készíti elszámodra a vizet.

OTTER márkájú csatlakozó

Minőségi kivitelezés

3 féle dizájn

Concept RK3280 SINFONIA vízforraló főbb jellemzői

  • A vízforraló maximális térfogata 1,7 liter
  • Concept RK3280 letisztult, rozsdamentes acél kivitellel
  • Forgóalap tárhellyel a hálózati kábel tárolására
  • Teljesen kivehető és mosható szűrő a vízkőlerakódás ellen
  • Rejtett fűtőelemmel
  • A Concept RK3280 csúszásgátló lábakkal rendelkezik

A Concept RK3280 SINFONIA vízforraló nagyon praktikus

A Concept RK3280 vízforraló térfogata 1,7 liter, ezzel egyetlen megtöltéssel 7 csésze italt készíthetsz. A kanna oldalán található vízszintjelzővel mindig tisztában leszel a benne található víz mennyiségével. A Concept RK3280 vízforraló rozsdamentes acél kialakítása nagyszerű ellenállást nyújt a készüléknek. Minden egyes alkalommal, amikorbekapcsolod a Concept RK3280 vízforralót, az kéken világít.

Minőségi OTTER csatlakozóval

A Concept RK3280 SINFONIA vízforraló esetében biztosan nagyra értékeled majd az OTTER márkájú csatlakozót. Ez a csatlakozó ugyanis garancia a prémium minőségre és a vízforraló hosszú élettartamára.

A Concept RK3280 SINFONIA vízforraló használata egyszerű

Ints búcsút a vízkőlerakódásoknak, amelyet a készülék sima aljában található rejtett fűtőszálaknak köszönhetsz, hiszen megkönnyíti a vízforraló belsejének tisztítását. Azonban, hogyha bármilyen lerakódás keletkezik a Concept RK3280 SINFONIA vízforralóban, az eltávolítható szűrő kiszűri ezeket a szennyeződéseket. Ezt pedig bármikormegtisztíthatod. A Concept RK3280 SINFONIA vízforraló egy gombbal biztosítja a fedél könnyű nyitását illetve széles nyílással a víz kényelmes betöltését. A kannát bármilyen szögben elhelyezheted a teljesen forgó alapon, amely még a kábelt is könnyedén tárolja számodra.

A Concept RK3280 SINFONIA gondoskodik a biztonságodról

A háromszoros biztonsági rendszernek hála a Concept RK3280 SINFONIA vízforraló automatikusan kikapcsol, amikor elérte a forráspontot, amikor eltávolítod az alapról vagy hogyha véletlenül üresen kapcsolod be. A Concept elektromos vízforraló stabilitásáról a gumírozott csúszásmentes lábak gondoskodnak.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  CONRK812
Termékszám:  RK3280

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15