Oldal frissítése

Concept RK3250

4,8 49 értékelés
10 390 Ft

Concept RK3250

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A dizájnos Concept vízforraló 1,2 l kapacitást és egyszerű vezérlést kínál. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses megjelenésével kelti fel a figyelmet, de a tisztítása is egyszerű, nem tartalmaz nemkívánatos káros anyagokat, továbbá használatakor nem keletkeznek kellemetlen szagok vagy ízek, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes anyag stílusos és praktikus, és kiválóan illeszkedik bármely konyhába. Ezen Concept elektromos vízforraló teljesítménye 2200 W. A célszerű kivehető szűrő visszatartja a szennyeződéseket kiöntéskor. A vonzó kialakítást rozsdamentes acél szín teszi feledhetetlenné. A stílusos és megbízható Concept vízforraló számtalan hasznos funkciója és előnyös tulajdonsága biztosítja a könnyű és gondtalan használatot.

Vízforraló Concept RK3250 Képernyő
Vízforraló Concept RK3250 Jellemzők/technológia

A stílusos Concept RK3250 vízforraló legfőbb jellemzői

  • A hasznos Concept elektromos vízforraló könnyű és hatékony használatot biztosít
  • Űrtartalma 1,2 l
  • Ellenálló anyagokból készült, például rozsdamentes acél (inox)
  • A korszerű Concept gyorsforraló energiafelhasználása 2200 W
  • Felszerelésének része a hatékony kivehető szűrő
  • Rozsdamentes acél kivitelű gyorsforraló
  • Használatát a forgótalp és a praktikus kábeltároló rekesz teszi még egyszerűbbé
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége
  • LED indikátor jelzi a vízforraló működését
  • A gondtalan használatot az automatikus fedélnyitás funkció biztosítja

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló kialakításának elengedhetetlen részét alkotják bizonyos biztonsági funkciók, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén. A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található, így a vízkőlerakódás veszélye nem áll fenn.

Vízforraló Concept RK3250 Oldalnézet
Vízforraló Concept RK3250 Csomagolás/doboz

A hosszú élettartam és megbízhatóság jegyében vízforraló

Az elegáns Concept vízforraló nemcsak az előállításánál felhasznált anyagok ellenállóságával büszkélkedhet, hanem igazán praktikus kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. Segítségével a vízforraló gond nélkül és bármilyen irányból a talpra állítható. A tartályban lévő víz mennyisége pontosan látható a vízszintjelző segítségével. Bekapcsoláskor aktiválódik a LED világítás, amely mutatja, hogy a vízforraló működésben van. Az automatikus fedélnyitás szintén hasznos funkció, amely jelentősen könnyíti a vízforraló feltöltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,2 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető
Kód:  CONRK269
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK3250

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05