Oldal frissítése

Concept RK3242

4,7 66 értékelés
12 990 Ft

Concept RK3242

Legtöbbünk számára a vízforraló nélkülözhetetlen eszköz. A praktikus Concept vízforraló 1,7 l befogadóképességet és egyszerű kezelhetőséget kínál. Gyártásához minőségi anyagok kerültek felhasználására, mint például rozsdamentes acél (inox). Nem csak megjelenése kelt kellemes benyomást, hanem a használata is rendkívül praktikus, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, valamint használatakor nem fegyeget nem kívánt szagok és mellékízek kialakulása, még hosszantartó használat esetén sem. A roszdamentes dizájn egyszerre kínál stílusos és praktikus kialakítást, és minden konyha fényét tovább növeli. A stílusos Concept gyorsforraló energiafelhasználása 2200 W. A hasznos kivehető szűrő visszatartja a szennyeződéseket kiöntéskor. Az ízléses kialakítást krémszínű szín erősíti. A dekoratív megjelenésű és megbízható Concept vízforraló számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik.

Vízforraló Concept RK3242 Képernyő
Vízforraló Concept RK3242 Jellemzők/technológia

A kitűnő minőségű Concept RK3242 gyorsforraló legfőbb jellemzői

  • Az elegáns Concept elektromos vízforraló egyszerű és gyors működést biztosít
  • Kapacitása 1,7 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A praktikus Concept gyorsforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • Krémszínű kivitelű vízforraló
  • A kényelmes használatról forgótalp és praktikus kábeltároló rekesz gondoskodik
  • A fűtőspirál a gyorsforraló aljában helyezkedik el
  • A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről
  • A vízforraló kanna működését LED jelzés mutatja
  • További hasznos funkció az automatikus fedélnyitás

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, túl kevés víz esetén. A fűtőspirál a vízforraló aljában rejtőzik, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló Concept RK3242 Oldalnézet
Vízforraló Concept RK3242 Tartozékok

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam vízforraló

Eme Concept elektromos vízforraló nem csak a kiváló anyagokkal dicsekedhet, amelyeket a gyártásához felhasználtak, hanem az egyszerű használatot segítő forgótalppal és kábeltároló rekesszel is. A vízforraló talpra helyezése bármilyen irányból megoldható. A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően. Bekapcsoláskor kellemes LED világítás aktiválódik, amely jelzi, hogy a vízforraló működik. Minden használó örülni fog az automatikus fedélnyitás funkciónak, amely leegyszerűsíti a víz kannába töltését.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Krémszínű
Kód:  CONRK313
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK3242

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20