Oldal frissítése

Concept RK3170

4,7 124 értékelés
21 590 Ft

Concept RK3170

A Concept RK3170 vízforraló ötvözi az innovatív kialakítást, a vékony, fénylő rozsdamentes acélt, és a hófehér Cool Touch felületet, amely nem engedi, hogy a kanna külseje átforrósodjon. Ha szereted a jó minőségű zöld, vagy fehér teát, vagy szívesen kortyolgatsz instant kávét, akkor a hőmérséklet-szabályozó funkciót minden bizonnyal kedvelni fogod. A hőmérséklet 70 ° C, 80 ° C, 90 ° C vagy 100 ° C-ra állítható be. A készülék másik nagyszerű tulajdonsága a Keep Warm funkció, amely a kívánt hőmérsékleten tartja a felforralt vizet. A termék minőségi, Strix márkájú csatlakozóval lett ellátva. Kiváló minőségű anyagok hosszú élettartamot garantálnak a készüléknek. A kényelmes fogantyúval ellátott vízforraló 360 °-ban elforgatható talpazaton áll, így a kannát bárhonnan elérheted, miközben a kívánt funkciókat is beállíthatod.

Legfontosabb jellemzők

  • 1,7 literes űrtartalom
  • Hőmérséklet-szabályozás 70 ° C és 100 ° C között
  • Minőségi Strix márkájú csatlakozó
  • Hármas biztonsági rendszer
  • Automatikus kikapcsolás
  • Védelem a kifutó víz ellen
  • Innovatív design
  • Talpazat megvilágított gombokkal
  • Intuitív és kényelmes kezelhetőség
  • A fénylő rozsdamentes acél és a koromfekete Cool Touch felület szokatlan kombinációja

Első a biztonság

A vízforraló háromszoros biztonsági rendszerrel lett ellátva. A lehetséges kockázatokat maga a termék előzi meg: a kívánt hőmérséklet elérésekor automatikusan kikapcsol, valamint nem engedi a víz kifutását. A Concept RK3171 vízforralójára mindig számíthatsz. A kanna megfelelő kialakítású szája megkönnyíti a vízzel való feltöltést, illetve a kiöntést. A kanna fedele a praktikus fedélnyitó gomb megnyomásával egyszerű használatot tesz lehetővé.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONRK026
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  RK3170

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15