Oldal frissítése

Concept RK3154

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK3154

A Concept RK-3154 vízforraló az elegáns barna rozsdamentes acél kivitelben ötvözi a minőségi kivitelezést és a modern designt. Elegendő (1,7 liter) térfogattal rendelkezik, a víz szintjének állapotáról pedig a vízjelző szolgáltat információt. A vízszintjelző kék színű háttérvilágításos, amivel jelentősen növeli a felhasználás biztonságát. A vízforraló kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely hosszú élettartammal jeleskedik, miközben nem kell aggódnunk a rozsdásodás felől.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns és modern design
  • Kék LED-es háttérvilágítás
  • Praktikus fedélnyitó gomb
  • Minőségi Strix csatlakozó
  • Dupla biztonsági rendszer

Kényelmes és biztonságos használat

Az állvány 360°-ban forgatható, tehát a kancsót bármilyen szögből ráhelyezhetjük, és még a kábel tárolásáról is gondoskodik. A fedél nyitásáról ergonomikus gomb gondoskodik, amely pont az Ön ujjára lett tervezve, aminek köszönhetően még az ismételt forralás közben sem tudja megégetni magát. Egyéb biztonsági funkció még az automatikus kikapcsolás, mely a forráspont elérése után működésbe lép akkor is, ha elfelejtették vízzel feltölteni.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 100 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Barna
Kód:  CON002a30
Termékszám:  RK3154
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05