Oldal frissítése

Concept RK2371 1,7 l, fekete

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK2371 1,7 l, fekete

Kiváló minőségű és ugyanakkor mutatós elektromos vízforralót keresel? Ez esetben a Concept RK2371 megfelelő választás számodra. A modern fekete formatervezésével gyönyörű dísze lehet a konyhádnak. A vízforraló térfogata 1,7 liter, amely elegendő a nagyobb családok számára is. A készülék forgó alappal rendelkezik, amely tárolóhelyet kínál a kábel számára. A Concept RK2371 vízforraló másik előnye a STRIX márkájú csatlakozó. A könnyű karbantartásról a rejtett fűtőelem illetve a vízkő elleni praktikus szűrő gondoskodnak. A hármas biztonsági rendszer vigyáz afelhasználóbiztonságára.


Térfogata 1,7 l

Strix márkájú csatlakozó

2 színváltozat


A Concept RK2371 vízforraló főbb jellemzői

  • A Concept RK2371 vízforraló 1,7 literes térfogatot kínál
  • Modern fekete dizájn
  • A STRIX márkájú csatlakozó garantálja a minőséget
  • A rejtett fűtőelem megakadályozza annak szennyeződését
  • Jól látható vízszintjelző
  • A kapcsoló működésjelző fényként is szolgál
  • A csúszásmentes lábak megakadályozzák a Concept vízforraló véletlen elmozdulását
  • Forgótalp kábel tárolóhellyel
  • A Concept RK2371 készüléke gombbal rendelkezik a fedél kinyitásához
  • Praktikus töltőnyílás
  • Eltávolítható szűrő a vízlerakódások ellen

Concept nagy méretű vízforraló

A RK2371 vízforraló elbűvöl modern, fekete színű megjelenésével, amely szépen kiegészíti a konyhát. Az 1,7 literes térfogata elegendő a nagyobb családok számára. A RK2371 vízforralóval legfeljebb 8 csészét készíthetsz a kedvenc forró italodból egyszerre. A kék háttérvilágítású vízszintjelzés tökéletes áttekintést nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről.

A STRIX márkájú csatlakozó garantálja a minőséget

A Concept RK2371 vízforraló a brit STRIX márkájú prémium minőségű csatlakozóval érkezik, amely garancia a készülék minőségére illetve jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát.


A Concept RK2371 vízforraló nem igényel különös karbantartást

A Concept RK2371 vízforraló fedele gombbal nyitható, a praktikus töltőnyílása pedig elég nagy ahhoz, hogy könnyedén megtölthesd azt vízzel. A Concept RK2371 vízforraló belsejében rejtőzik a fűtőegység, amelyet ezáltal nem ér szennyeződés. Az igazán praktikus vízkőszűrőnek köszönhetően könnyű a karbantartása, hiszen a szűrő könnyedén eltávolítható és szükség szerint meg is tisztítható.

A biztonság az első

A Concept RK2371 vízforraló háromszoros biztonsági rendszerrel garantálja, hogy a készülék automatikusan kikapcsol, amikor elérte a forráspontot, hogyha eltávolítottad azt az alapról, illetve amikor véletlenül üresen kapcsolod be. A csúszásmentes lábak megakadályozzák a Concept RK2371 vízforraló véletlen elmozdulását.

Válassz a két színváltozat közül

A Concept vízforraló két színváltozatban elérhető. Amennyiben a fekete szín nem illik az otthonodba, akkor választhatod a modern fehér RK2370 változatot is.


Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus fedélnyílás, Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete
Kód:  CONRK795
Termékszám:  RK2371

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15