Oldal frissítése

Concept RK0071 Kerámia 1,5 l, szürke

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK0071 Kerámia 1,5 l, szürke

A Concept RK0071 vízforraló eredeti kivitelezésével és praktikus 1,5 literes térfogatával biztosan elbűvöl. Az egyedülálló szürke design gyönyörűen illik majd konyhádba. A vízforraló minőségi kerámiából készül, amely nemcsak egyszerűen tisztítható, de nagy hőtároló képesség is jellemzi. A Concept RK0071 vízforralót közvetlenül italok felszolgálására is felhasználhatod. A széles nyak kényelmes töltést biztosít, a kettős biztonsági rendszer pedig a vízforraló használatának biztonságát nyújtja. A rejtett fűtőelemnek köszönhetően a szennyeződés nem tapad le. A vízforraló karbantartása gyors és egyszerű.


Eredeti design

Kerámia

2 színváltozat


A Concept RK0071 vízforraló legfőbb előnyei

  • A Concept RK4071 vízforraló kiváló minőségű kerámiából készül
  • Teáskanna eredeti kivitelben, szürke színben
  • Közvetlen tálalási lehetőség
  • 1,5 literes térfogat
  • A kerámia anyag tökéletesen tartja a hőt
  • A Concept RK0071 vízforraló egyszerűen karbantartható
  • A szennyeződés nem tapad le a rejtett fűtőelemnek köszönhetően
  • Biztonságos fedél, amely nem esik le töltés közben
  • A főkapcsoló működésjelzőként is működik
  • Rejtett melegítés
  • Nagy kitöltő nyílás
  • Praktikus csúszásgátló lábak
  • A vízforraló forgatható alja megkönnyíti a kezelést
  • Dupla biztonsági rendszer

Eredeti kialakítású Concept RK0071 vízforraló

A Concept RK0071 vízforraló egyedülálló szürke kivitelezésével biztosan elbűvöl. Nagyszerű nemcsak modern otthonok számára, de ott is, ahol kedvelik a vidéki stílust. A vízforraló 1,5 literes térfogatot kínál amely elegendő az egész család kiszolgálására. Ezenkívül a vízforralót klasszikus tálalóként is használhatod, amely különlegessé teszi az asztalt.

Minőségi kerámia anyag

A Concept RK0071 vízforraló előnye, hogy kiváló minőségű, nagy ellenállású kerámia anyagból készül. Ezenfelül biztosítja a könnyű és gyors karbantartást. Ennek az anyagnak köszönhetően nem kell aggódnod semmilyen szag miatt sem. További előnye a kiváló hőszigetelés, így amikor a ConceptRK0071 vízforralót használod tálaláskor, a víz sokáig meleg marad benne.

Concept RK0071 egyszerű karbantartással

A Concept RK0071 vízforraló levehető kerámia fedővel rendelkezik, amely praktikus védelemmel redelkezik kiöntéskor. Az egyszerű karbantartás a termék kellemes előnye, hiszen a szennyeződés nem tapad meg a rejtett fűtőelemnek köszönhetően. Kényelmesnek találod majd az elforgatható talpat is, amely a tápkábel számára kínál tárolást, így bármely szögben elhelyezheted a Concept RK0071 vízforralót. 

Első a biztonság

Számos hasznos biztonsági óvintézkedés gondoskodik biztonságodról a Concept RK0071 vízforraló használata során. A vízforraló automatikusan kikapcsol, amikor a forráspont eléri, de akkor is, ha tévedésből kapcsolod be anélkül, hogy vizet öntenél bele, így ennek köszönhetően nem keletkezik kár. A főkapcsoló működésjelzőként is működik, tehát akkor világít, ha a Concept RK0071 be van kapcsolva. Az abszolút stabilitásról csúszásgátló lábak gondoskodnak, amelyek működés közben megakadályozzák a mozgást.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Anyag

Anyag Kerámia

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Forgótalp, Háttérvilágítású kapcsoló, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 1 200 W

Szín

Szín Szürke
Kód:  CONRK963
Termékszám:  RK0071

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10