Oldal frissítése

Concept RK-4060

4,3 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK-4060

Szépítse meg reggelét kedvenc kávéjával, vagy teájával a Concept cseh vállalat által gyártott vízforraló segítségével. Az RK-4060 vízforraló egy elegáns kivitelezéssel büszkélkedhet, hiszen  a vízforraló az egészségre ártalmatlan és ellenálló boroszilikát üveg, valamint rozsdamentes acél kombinációja, így tökéletes eleme minden konyhának. Az egyedi megjelenés mellet, az 1,8 l-es űrtartalom lehetővé teszi, hogy egy időben forraljon vizet az egész családnak. A vízforraló legnagyobb érdeme az állítható hőmérséklet. 5 hőmérséklet közül választhat - 60/70/80/90/100 ° C. És ez még nem minden - minden hőmérsékletnek saját színe van, amit a vízforralóba épített háttérvilágítás jelez. Amint a víz elérte a kívánt hőmérsékletet, a vízforraló hangjelzéssel figyelmeztet.

A minőségi központi csatlakozó biztosítja a vízforraló hosszú élettartamát és nagyfokú megbízhatóságát. A vízforralóban levő víz mennyiségéről vízszintkijelzőn tájékozódhat. A vízforraló a vizet melegen tartó (Keep Warm) funkcióval is el van látva, fedélnyitó gombbal, valamint automatikus kikapcsoló gombbal is rendelkezik. A gyártó az Ön biztonságára is gondolt, így a vízforraló 3-szoros biztonsági rendszerrel van felszerelve.  Természetesen szűrő is  beleszerelve a koszolódás ellen. A modern vízforraló biztosítja, hogy a víz nem fog nem kívánt helyekre folyni. Engedje át magát a kényeztetésnek, amelyet a Concept vízforralója nyújt Önnek!

A termék fő jellemzői:

  • Elegáns modern design
  • Színes LED-es háttérvilágítás működés közben
  • Választható hőmérséklet - 60/70/80/90/100 ° C
  • 3-szoros biztonsági rendszer
  • Vízszintkijelző a maximális áttekinthetőség érdekében
  • Melegen tartó funkció
  • Méretek: 225 x 250 x 155 mm
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,8 l
Funkciók Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  CONRK013
Termékszám:  RK4060

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10