Oldal frissítése

Concept RK-4051 Chocolate + ajándék sapka

4,9 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK-4051 Chocolate + ajándék sapka

Tegye élvezetessé a reggeli kávé- vagy teakészítést a cseh Concept vízforralójával. Az elegáns kivitelű RK-4051 vízforraló az elegáns boroszilikát üveget csokoládé színű fém elemekkel kombinálja, így minden konyhába tökéletes illik. Ezenkívül, a vízforralót alulról LED fény világítja meg, mely kihangsúlyozza a modern dizájnt. Előkelő megjelenése mellett a vízforraló óriási, 1,8 literes űrtartalma is említésre méltó, hiszen el elegendő arra, hogy ne csak családjának, de akár vendégeinek is egyszerre készítsen teát vagy kávét.


A kiváló minőségű központicsatlakozó hosszú élettartamot és nagyfokú megbízhatóságot biztosít. A víz mennyiségéről a praktikus vízjel ad Önnek tájékoztatást. A vízforraló fedele egyetlen gombnyomással felnyitható, továbbá automata kikapcsolás funkcióval is rendelkezik. A gyártó az Ön biztonságára is gondolt, így és a kettős biztonsági rendszerrel szerelte fel a vízforralót. Természetesen egy vízkőszűrő is található az eszközben. A vízforraló kifinomult szája biztosítja, hogy a víz ne folyjon oda, ahova nem kell. Merüljön el a Concept vízforraló nyújtotta luxus érzésében!

Mérete:
240 x 250 x 160 mm

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,8 l
Tulajdonságok Szűrő
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Barna
Kód:  CONRK010
Termékszám:  8595631000694

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15