Oldal frissítése

Concept RK-4051 Champagne + ajándék sapka

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept RK-4051 Champagne + ajándék sapka

Varázsolja pihentetővé reggeleit a kedvenc kávéja, vagy teája elkészítésével. A cseh Concept Kettle RK-4051 vízforraló elegáns dizájnnal büszkélkedve ötvözi a boroszilikát üveget és a pezsgő színű fémet, tökéletesen illeszkedve a konyhába. Az alul elhelyezett kék LED világítás kihangsúlyozza a modern kialakítást. Az egyedi megjelenés mellett a készülék rendelkezik egy nagy, 1,8 literes tartállyal, amely lehetővé teszi nem csupán az egész család, hanem akár a vendégekkel kiegészült társaság teával vagy kávéval történő kiszolgálását is.   

Minőségi központi csatlakozó biztosítja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A tartályban lévő víz mennyisége könnyen szemmel követhető a vizszintjelzőn. A gondtalan használatról az apró ötletek gondoskodnak: a fedelet lenyomva tudjuk kinyitni és természetesen van automatikus kikapcsolás funkció is. A gyártó a biztonságot szem előtt tartva 2 szintű védelmet épített a készülékbe. A tartályban az esetlegesen beleöntött vízen kívül találunk továbbá egy vízkőszűrőt is. Kifinomult zárrendszer garantálja, hogy a víz ne folyjon ott, ahol nem kellene. Emelje új szintre konyhája fényét a Concept Vízforraló által nyújtott luxussal!

méretek:
240 x 250 x 160 mm

Paraméterek

Anyag

Anyag Üveg

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,8 l
Tulajdonságok Szűrő
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W

Szín

Szín Champagne
Kód:  CONRK011
Termékszám:  RK4051

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20