Oldal frissítése

Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l

4,8 44 értékelés
7 990 Ft

Concept RK-3130 rozsdamentes acél matt 1.2 l

Varázsolja pihentetővé reggeleit a kedvenc kávéja vagy teája elkészítésével. A cseh Concept Kettle RK-3130 vízforraló elegáns fekete rozsdamentes acél dizájnnal büszkélkedve tökéletesen illeszkedik a konyhába. Az egyedi megjelenés mellett a térfogata 1,2 liter, ami tökéletesen megfelel kisebb háztartások számára. 

Minőségi központi csatlakozó biztosítja a hosszú élettartamot és megbízhatóságot. A tartályban lévő víz mennyisége könnyen szemmel követhető a vizszintjelzőn. A gondtalan használatról az apró ötletek gondoskodnak: a fedelet lenyomva tudjuk kinyitni és természetesen van automatikus kikapcsolás funkció is. A gyártó a biztonságot szem előtt tartva 2 szintű védelmet épített a készülékbe. A tartályban az esetlegesen beleöntött vízen kívül találunk továbbá egy vízkőszűrőt is. Kifinomult zárrendszer garantálja, hogy a víz ne folyjon ott, ahol nem kellene. Emelje új szintre konyhája fényét a Concept Vízforraló által nyújtott luxussal!

Méretek:
210 x 175 x 164

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,2 l
Tulajdonságok Forgótalp
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 1 630 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  CONRK016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK3130

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15