Oldal frissítése

Concept RK-0040

4,5 17 értékelés
16 990 Ft

Concept RK-0040

Ez a rendkívül elegáns Concept vízforraló lehetővé teszi, hogy stílusosan szolgáld fel a forró italokat. A kerámiának köszönhetően a készüléket akár hagyományos teáskannaként is használhatod kedvenc teát szervírozása közben. Annak érdekében, hogy tökéletes teázási élményben legyen részed, a csomagban két csészét, és hozzájuk tartozó csészealjat is találsz, amelyek ugyanolyan külsővel büszkélkedhetnek, mint maga a vízforraló.  

Legfontosabb jellemzők

  • Kerámia vízforraló
  • Hagyományos, 3D dekoráció
  • Két csésze és a hozzájuk tartozó csészealj a csomag része
  • Felszolgálásra is alkalmas
  • Minőségi Concept kivitelezés

Hagyományos megjelenés, modern tulajdonságok

Hagyományos kinézete ellenére a készülék minden olyan tulajdonsággal el lett látva, amelyet egy vízforralótól elvárnál. Nagy ellenállású és egészségtudatos anyagát egy rejtett spirál fűtőelem fűti fel. A készülék tovább előnyei közé tartozik az automatikus kikapcsolás és a kényelmes markolat, épp úgy, mint  prémium minőségű csatlakozó.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Kerámia

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Strix csatlakozó, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás
Energiafelhasználás 1 500 W
Bemeneti feszültség 230 V

Design

Design Retro / Vintage

Szín

Szín Fehér
Kód:  CONKR006
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK0040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05