Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Concept PO2040 Perfect Skin

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept PO2040 Perfect Skin

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék egyetlen olyan személy otthonából sem hiányozhat, aki szeretné megfelelően ápolni a bőrét. A készülék minden bőrtípusra és minden korosztály számára alkalmas. A kozmetikai készülék hatékonyan és eredményesen szabadul meg az elhalt hámsejtektől, ugyanakkor ultrahangos rezgésekkel alaposan tisztítja meg a bőrt. Összesen 3 tisztítási mód áll a rendelkezésedre. Az arctisztító üzemmód remek választás a pórusok megtisztításához és az elhalt bőrsejtek eltávolításához. A második üzemmód praktikus a kozmetikumok bőrbejuttatásához, hiszen tökéletesen masszírozza a bőrbe a kedvenc készítményeidet. A harmadik üzemmód pedig fiatalítja a bőrt. Továbbá a Concept PO2040 PERFECT SKIN készülék 5 perc után automatikusan kikapcsol, így a bőröd csakis a legjobb ápolásban részesül. A kozmetikai készülék kiváló minőségű Li-ion akkumulátorral működik, a feltöltése a mellékelt USB kábellel vagy indukciós töltővel történik. 4 órás töltést követően újra készen áll a használatra.


Minden bőrtípusra

3 üzemmód

Időzítő


A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék főbb jellemzői

  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket
  • Ultrahangos rezgésekkel alaposan megtisztítja a bőrt
  • A Concept PO2040 PERFECT SKIN fokozza a kozmetikumok felszívódását
  • Segít a pattanások elleni küzdelemben és megelőzi az első ráncok megjelenését
  • A bőrtisztító üzemmód kíméletesen és kényelmesen távolítja el az elhalt hámsejteket, szennyeződéseket
  • Elegáns design rózsaarany elemekkel
  • A kozmetikumok beépítésének praktikus rendszere
  • Bőrfiatalító üzemmóddal is rendelkezik
  • Automatikus kikapcsolás 5 perc után
  • Az ultrahangos készülék nagy kiterjedésű, ergonomikus formájú
  • Beépített Li-Ion akkumulátor
  • A töltés USB-kábellel vagy indukciós töltővel 4 órát vesz igénybe

A Concept PO2040 kozmetikai készülék ideális minden nő számára

A Concept PO2040 PERFECT SKIN kozmetikai ultrahangos készülék nagyszerű eszköz azoknak, akik szeretik önállóan végezni a bőrük ápolását. A kozmetikai készülék hatékonyan és eredményesen szabadul meg az elhalt hámsejtektől, ugyanakkor alaposan tisztítja meg a bőrt. Kortól függetlenül alkalmas, bárki számára ideális. Segít az akné elleni küzdelemben és megakadályozza az első ráncok kialakulását is. A Concept PO2040 rendszeres használatával a bőr megerősödik és sokkal rugalmasabb lesz. Élvezd a szalonszintű ápolást a saját otthonod kényelmében.

Hatékony bőrtisztító rutin

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék hatásos bőrtisztító rutint biztosít. Gyengéden és kényelmesen szabadul meg az elhalt hámsejtektől és szennyeződésektől illetve eredményesen tisztítja meg a pórusokat. Tisztítás üzemmód közben a készülék feje rezegni kezd, ezt követi majd a világító kék fény. Használat előtt távolítsd el a sminket és hidratáld a bőrt. Ezt követően kapcsold be a Concept PO2040 készüléket és tartsd azt a készülék fejével felfelé. Nagyon fontos használat közben a bőrt nedvesen tartani. Haladj végig a készülékkel azarcbőrön gyengéd mozdulatokkal. Az ultrahangos rezgés hozzájárul a felesleges faggyú hatékony eltávolításához, amely pedig jelentős mértékben csökkenti a mitesszerek és az akné kialakulását.

Praktikus rendszer a kozmetikumok beépítésére

A Concept PO2040 PERFECT SKIN készülék segít bemasszírozni a készítményeket a bőrbe. Kapcsold be a modellt úgy, hogy a piros fényjelzés világít. Egyszerűen vidd fel az arckrémet vagy a szérumot a megtisztított arcbőrre, majd pedig gyengéd lefelé és felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozd be a krémet vagy a szérumot a Concept PO2040 segítségével. Ennél az üzemmódnál szakaszos rezgések történnek, ezek gondoskodnak a kedvenc bőrápoló termékeid tökéletes beépüléséről.

Bőrfiatalító mód

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék fiatalítja és kisimítja a bőrt. Ehhez válaszd ki a bőrfiatalító üzemmódot a készüléken, majd pedig lassan haladj végig vele az arcbőrödön. Az elektromos stimulálás segít visszanyerni a bőr elveszett rugalmasságát, emellett feszes és kisimult bőrt eredményez.

Első a biztonság

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék használata közben a praktikus automatikus kikapcsolás gondoskodik a biztonságodról, amely 5 perces működés után aktív. Ennek hála mindig tudni fogod, hogy mennyi időt töltöttél a bőrápolással anélkül, hogy feleslegesen ki kellene kapcsolnod a modellt. Amennyiben másik üzemmódra váltasz, ez a funkció automatikusan megújul és egy új visszaszámlálásba kezd. Továbbá ez a funkció előzi meg a véletlen lemerülést is.

Concept PO2040 ultrahangos készülék ergonomikus dizájnnal

A Concept PO2040 PERFECT SKIN ultrahangos készülék Téged is lenyűgöz stílusos megjelenésével és ergonomikus formatervezésével, amellyel kényelmesen illik a kézbe. A készülék használata igazán komfortos. Beépített Li-ion akkumulátorral működik, ezt feltöltheted a mellékelt USB kábellel vagy az indukciós töltővel. A teljes töltöttséget 4 óra alatt éri el. A készlet emellett tartalmazza a praktikus tokot is a Concept PO2040 higiénikus tárolásához illetve egy kendőt a fej megtisztításához.

Concept PO2040, elegáns dizájn rózsaarany elemekkel

A Perfect Skin széria Concept PO2040 ultrahangos tisztító készüléke nemcsak funkcionalitásával remekel, hanem a rózsaarany elemekkel díszített kifinomult fehér megjelenésével is. A sorozat további modelljei is biztosan elnyerik a tetszésedet.


Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros

Típus

Típus Spatula

Típus

Típus Ultrahangos

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Ráncok csökkentése, Segíti a kozmetikai termékek felszívódását

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Időzítő

Anyag

Ház anyaga Műanyag
Tartozék anyaga Fém

Szín

Szín Gyöngyházfényű

Csomag tartalma

Csomag tartalma Útmutató, Tok
Kiegészítők száma 1 db

Méretek

Magasság 177 mm
Szélesség 61 mm
Mélység 35 mm

Tömeg

Tömeg 150 g

Akkumulátor

Elemek száma 1 db
Akkumulátor-kapacitás 420 mAh
Akkumulátor üzemideje 50 perc
Töltési idő 4 óra

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Lábadozás, Bőrfeszesítés, Vérkeringés serkentő
Kód:  CONKS117
Termékszám:  PO2040

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05