Oldal frissítése

Concept PO2020 PERFECT SKIN

4,0 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Concept PO2020 PERFECT SKIN

Élvezd az eredményes és kellemes bőrápolást az otthonod kényelméből. A Concept PO2020 PERFECT SKIN tisztító készletnek hála nagyszerű relaxálásban és regenerálódásban lehet részed. A készülék hatékonyan lazítja el és nyugtatja meg a bőrt és segíti a kozmetikumok felszívódását is. 2 üzemmód áll a rendelkezésedre, ezek a Hot (42 °C) és a Cool (6 °C). A készülék vibrációs technológiát alkalmaz, amelyet aktiválhatsz Hot és Cool üzemmódban egyaránt. A hideg és a meleg váltakozásával kellemes masszázst élvezhetsz az arc fokozott vérkeringése mellett. A Concept PO2020 PERFECT SKIN praktikus két perces időzítővel rendelkezik, amely védi a készüléket a véletlen lemerüléstől is.


Minden bőrtípusra

A hideg és meleg váltakozása

Rezgés


A Concept PO2020 PERFECT SKIN tisztítókészlet főbb jellemzői

  • Elegáns kivitel rózsaarany elemekkel
  • Zavartalan kozmetikai kezelés
  • Hideg és meleg váltakozása Hot (42 °C) és Cold (6 °C) móddal
  • Minden bőrtípusra
  • Ellazít és megnyugtat
  • Segíti a kozmetikumok felszívódását
  • Kellemes masszázs és jobb vérkeringés az arc területén
  • Praktikus 2 perces időzítő
  • A hő általánosságban segít megnyitni a pórusokat
  • A hideg érzékeny bőrűeknek is megfelelő
  • Az integrált Li-Ion akkumulátort USB-kábellel 5-7 óra tölti fel

Élvezd a kedvenc szalonod kezeléseit a Concept PO2020 készlettel

A Concept PO2020 PERFECT SKIN tisztítókészlet nélkülözhetetlen segítséget nyújt a fürdőszobában. Lazulj el és élvezd a zavartalan kozmetikai kezelést, amely kényezteti nemcsak a bőrödet, hanem a lelkedet is. A kellemes pihenés közben gyönyörűen kipihent bőrre tehetsz szert. A hideg és a meleg váltakozásával fokozódik a bőröd vérkeringése illetve az jobban felszívja a kozmetikumokat. Egyszerűen nyomd meg a gombot és válassz a 6 °C-42 °C-os hőmérséklettartományból. A Concept PO2020 PERFECT SKIN készüléke olyan vibrációs technológiát alkalmaz, amely elérhető Hot és Cool módokban is. Ennek hála kellemes masszázst élvezhetsz az arc fokozott vérkeringése mellett. A készüléket használhatod minden nap, minden bőrtípus számára alkalmas.

A HOT funkció 42 °C-ra melegít

A Concept PO2020 PERFECT SKIN olyan HOT funkcióval bír, amely kényelmes hőterápiával ér el gyengéd hatást a bőrödön. Általánosságban a hő segít megnyitni a pórusokat, fokozza a vérkeringést az arc területén illetve ellazítja az arc izmait. A Concept PO2020 PERFECT SKIN egyetlen pillanat alatt melegszik fel akár 42°C-ra. Miután lekezelted az arcodat, használd a kedvenc arckrémedet vagy szérumodat. Használd a Hot vagy a Hot+ rezgő módot a készüléken a kellemes masszázs eléréséhez. Gyengéd mozdulatokkal haladj végig a készülékkel az arcodon és a nyakadon. A pórusaid így jobban képesek felszívni a kozmetikumok fontos hatóanyagait. Mostantól Te is elérheted a mélyen táplált és kipihent bőrt az otthonod kényelméből. Amennyiben a bőrödnek alapos tisztításra van szüksége, használd a hőterápiát, amely megnyitja a pórusokat az arctisztitó alkalmazása előtt.


Nyugtató hatású hideg

Élvezd a hideg nyugtató hatását, amely nagyszerű választás a bőrápolás utolsó lépéseként. A Concept PO2020 PERFECT SKIN egyetlen pillanat alatt éri el az akár 6°C-os hőmérsékletet, amely összehúzza a pórusokat. A gyors lehűléssel megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát és rugalmasságát. Emellett jelentős mértékben kiküszöböli a sötét karikákat a szem alatt illetve elősegíti a bőr méregtelenítését. A bőr gyönyörűen rugalmas és ragyogó lesz. A hideg emellett alkalmas az érzékeny bőrű, kipirosodásra hajlamos személyek számára is. A Concept PO2020 PERFECT SKIN készülék hideg hatásával a bőr megnyugszik és újra visszatér a normál állapotába.

Intelligens időzítő a 2 perc tisztításhoz

A Concept PO2020 PERFECT SKIN készüléke praktikus időzítővel figyeli meg az arc tisztításához szükséges optimális időt a legjobb eredmények eléréséhez. Ugyanakkor nem kell aggódnod, hogy a készülék lemerülne használat közben. Az időzítőt két percre állíthatod be.

Minőségi feldolgozású arcápoló készülék

A Concept PO2020 PERFECT SKIN Téged is lenyűgöz könnyű kialakításával és ergonomikus formájával, amely lehetővé teszi könnyű és kényelmes használatát. Beépített Li-Ion akkumulátorral működik, USB kábellel töltheted fel. A készülék működésének intenzitását fényjelzés kíséri, amely figyelmeztet, ha eljött az ideje az újratöltésnek.

Elegáns dizájn rózsaarany elemekkel

A Concept PO2020 PERFECT SKIN arcápoló készülék a Perfect Skin sorozat modellje, lenyűgöz nemcsak funkcionalitásával, hanem kifinomult, rózsaarany elemekkel díszített fehér designjával is. A termékcsalád többi darabja is elnyeri a tetszésedet.


Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek Lítium-ion akkumulátor

Típus

Típus Tisztítókészlet

Típus

Típus Vibrálós

Rendeltetés

Használat Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan
Funkciók Fűtés
Üzemmódok száma 2

Anyag

Ház anyaga Műanyag
Tartozék anyaga Szilikon

Szín

Szín Fehér

Csomag tartalma

Csomag tartalma Töltőkábel
Kiegészítők száma 1 db

Méretek

Magasság 165 mm
Szélesség 55 mm
Mélység 45 mm

Tömeg

Tömeg 140 g

Akkumulátor

Elemek száma 1 db
Töltési idő 5 óra

Rendeltetés

Használat Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése, Relaxáció
Kód:  CONCS327
Termékszám:  po2020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05