Oldal frissítése

CONCEPT PO2010 PERFECT SKIN

3,1 13 értékelés
19 990 Ft

CONCEPT PO2010 PERFECT SKIN

Élvezd a szépségszalonokban is elérhető bőrápoló kezeléseket. Mindent elvégezhetsz az otthonod kényelmében a Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztítóval. A készülék alkalmas minden bőrtípusra, egyedülálló vákuumos technológiát alkalmaz, amely mélyen tisztítja meg az arcbőrt. Eredményesen távolítja el a mitesszereket, a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. 3 különböző sebességgel dolgozik, ezt az igényeidnek megfelelően állíthatod be. A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztító készletében 3 kiegészítő található (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm) a legjobb eredmények eléréséhez. Az arctisztító praktikus automatikus kikapcsolást biztosít 3 perc után, amely egyúttal megelőzi a készülék véletlen lemerülését is.


Minden bőrtípusra

3 sebesség

3 kiegészítő


A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos tisztítókészlet legfőbb jellemzői

  • Elegáns kivitel rózsaarany elemekkel
  • Három elérhető sebességgel
  • Alkalmas mindennapos használatra minden bőrtípusra
  • A tisztítást jelzőfény kíséri
  • Kényelmes automatikus kikapcsolás funkció 3 perc után
  • A készülék a vákuumos technika elvén működik
  • 3 tartozék (10 mm, 8,5 mm, 7,5 mm)
  • Beépített Li-Ion akkumulátor 6 órás töltési idővel USB-kábelen keresztül
  • Vízálló tisztító készülék

Kényeztesd magadat kedvenc szalonod ápolásával

A Concept PO2010 PERFECT SKIN nagyszerű segítség bárkinek, aki szeret gondoskodni a bőrápolásról. A vákuumos arctisztító a vákuum elvét alkalmazza, amely mélyen tisztítja meg a bőrt. Amint érintkezésbe lép a bőrrel, negatív nyomás keletkezik, a szívóerő pedig gyengéden, mégis eredményesen tisztítja meg a bőrt. Azonban nem szükséges aggódnod, hiszen a használata teljesen fájdalommentes. A vákuummal megszabadulhatsz a kellemetlen mitesszerektől, az összes szennyeződéstől és az elhalt hámsejtektől is. A készlet tartalmazza a kiegészítő fejeket, ezeket az igényeid szerint használhatod. A bőrtípusnak megfelelően beállíthatod a tisztítás intenzitását is. A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztítót használhatod minden nap, minden bőrtípus számára alkalmas.

Concept PO2010 PERFECT SKIN 3 cserélhető tartozékkal

A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztító 3 cserélhető fejjel igazodik az igényeidhez. A legszélesebb (10 mm) tartozék alkalmas a problémás T-zóna megtisztításához, a közepes fej (8,5 mm) remek a pórusok megtisztításához az orr, orca és áll területén. Amennyiben érzékeny bőrrel rendelkezel, úgy használd a legkisebb, 7,5 mm-es fejet.

Könnyű és hatékony ápolás a bőrnek

A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztítót használhatod a smink eltávolításához is az arcodról. A pórusok megnyitásához azt ajánljuk, hogy használj egy felmelegített törölközőt közvetlenül az arcbőrödön. Ennek eredményeként a pórusok megnyílnak, a végeredmény pedig tökéletes lesz. Kozmetikai terméket is használhatsz a mitesszerekhez. Válassz a három elérhető tartozékból és teszteld a szívóerő intenzitását a kezeden, hogy biztosan a megfelelő kiegészítőt használod-e. Ezt követően gyengéden haladj át a Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztítóval az arcodon. Figyelj arra, hogy ne nyújtsd meg túlzottan a bőrödet és hogy ne maradj egy területen a készülékkel több, mint két másodpercig. Ajánljuk a pórustisztító tapasz használatát a még jobb ápolás eléréséhez. Emellett kipróbálhatod a Hot & Cool PO2020 készüléket is, amely Hot módban felmelegíti a bőrt és Cool módban az ápolás végeztével lezárja a pórusokat, így gyönyörűen megnyugtatja a bőrt.

A Concept PO2010 PERFECT SKIN 3 perc után automatikusan kikapcsol 

A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztító készülék Téged is lenyűgöz prémium minőségű feldolgozásával és ergonomikus formatervezésével, amellyel komfortosan illik a kézbe. A készülék használata kényelmes és könnyű. Vízálló kialakításával megtisztíthatod folyóvíz alatt is. A prémium minőségű Li-Ion akkumulátor feltöltése a mellékelt USB kábellel történik. A Concept PO2010 PERFECT SKIN arctisztitó automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik, ez megakadályozza a véletlen lemerülését is. A tisztítást az éppen beállított tisztítási intenzitás fényjelzésével kíséri. Ez tájékoztat az esetleges újratöltés szükségéről is.

Elegáns kivitel rózsaarany elemekkel

A Concept PO2010 PERFECT SKIN vákuumos arctisztító kefe a Perfect Skin sorozat modellje, lenyűgöz nem csak funkcionalitásával, hanem kifinomult, rózsaarany elemekkel díszített fehér designjával is. A termékcsalád többi darabja is elnyeri a tetszésedet.


Paraméterek

Típus

Típus Vákuumos tisztító

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Vérkeringés serkentő

Típus

Típus Vákuumos

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Intenzitás beállítása, Akkumulátor töltöttség kijelző
Funkciók Automatikus kikapcsolás

Anyag

Ház anyaga Műanyag
Tartozék anyaga Műanyag

Szín

Szín Gyöngyházfényű

Csomag tartalma

Csomag tartalma Útmutató, Feltét
Kiegészítők száma 3 db

Méretek

Magasság 195 mm
Szélesség 60 mm
Mélység 45 mm

Tömeg

Tömeg 200 g

Tápellátás

Áramforrás Elemes

Akkumulátor

Elemek száma 1 db
Akkumulátor-kapacitás 500 mAh
Akkumulátor üzemideje 120 perc
Töltési idő 6 óra

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás
Kód:  CONCS310
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  po2010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15