Oldal frissítése

CONCEPT PO2000 PERFECT SKIN

3,7 3 értékelés
19 990 Ft

CONCEPT PO2000 PERFECT SKIN

A Concept PO2000 PERFECT SKIN szónikus arctisztító kefe nagyszerű választás bárki számára, aki tudatosan ápolja a bőrét. A puha sörtéknek hála mindennap használhatod a kefét, alkalmas minden bőrtípusra. Három tisztítási intenzitás áll a rendelkezésedre - gyengéd, közepes és magas. Mindent az egyéni igényeid szerint állíthatsz be. A Concept PO2000 készüléke eltávolítja a szennyeződést, az elhalt bőrsejteket és sminkmaradványt a bőrről. A tisztítókefe intelligens időzítőjét két perces időtartamra állíthatod be. Minden 20 másodpercben hangjelzéssel figyelmeztet, hogy térj át az arcod egy másik részére. A kiváló minőségű feldolgozásnak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a Concept PO2000 tisztítókefe használata nagyon kényelmes.


Minden bőrtípusra

3 sebesség

Minőségi kivitelezés


A Concept PO2000 PERFECT SKIN szónikus arctisztító kefe főbb jellemzői

  • Eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat a bőrről
  • 2 perces intelligens időzítő
  • 20 másodpercenként hangjelzést ad
  • Minőségi feldolgozású Concept tisztítókefe
  • Szónikus tisztítókefe ergonomikus formával
  • Gyengéd mozdulatokkal tisztítja meg az arcodat
  • 3 tisztítási sebesség
  • Alkalmas minden bőrtípusra és a mindennapos használatra
  • A készülék vízálló, így folyóvíz alatt is tisztítható
  • A kiváló minőségű teljesen feltöltött Li-Ion akkumulátorral 40-60 perc üzemidőt nyújt
  • A Concept PO2000 tisztítókefét a mellékelt USB-kábellel töltheted fel

Kezdd a napot a Concept PO2000 PERFECT SKIN a szónikus tisztítókefével

A Concept PO2000 PERFECT SKIN arctisztító kefe ideális mindenkinek, aki gyönyörű megjelenésű és tiszta arcbőrre vágyik. A készülék mélytisztítással távolítja el a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket és a sminkmaradványokat a bőrről. A Concept PO2000 PERFECT SKIN arctisztító kefe feje olyan kíméletes sörtékkel készült, amelyek gyengéden és finoman gondoskodnak a bőrről. Ez teszi lehetővé, hogy a készüléket minden típusú bőrön és akár minden nap alkalmazd. Kezdd a napodat kellemes bőrápolással. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy legalább két percig használod akészüléket minden reggel és este.

Állítsd be a tisztítás intenzitását

A Concept PO2000 PERFECT SKIN arctisztító kefe használata kényelmes és kellemes egyszerre. Nedvesítsd be a bőrödet és a kefét vízzel. Ezt követően használd a kedvenc sminklemosódat és válaszd ki a kívánt intenzitást, majd haladj végig az arcodon a készülékkel gyengéd mozdulatokkal. Amennyiben érzékenyebb a bőröd, azt ajánljuk, hogy válassz alacsonyabb intenzitást. Ha mélytisztításra vágysz, válaszd a közepes vagy magas intenzitást. Amikor végeztél a Concept PO2000 készülék használatával, mosd meg az arcodat.

Intelligens időzítő 2 perces tisztításhoz

A legjobb ápoláshoz a Concept PO2000 PERFECT SKIN szónikus arctisztító praktikus időzítővel rendelkezik, amely figyeli az optimális arctisztításhoz szükséges időt. Ugyanakkor nem kell aggódnod, hogy a készülék lemerülne használat közben. Az időzítőt két percre állíthatod be, ez 20 másodperces időtartamokra van felosztva. Hangjelzéssel tájékoztat, amikor áttérhetsz az arcod másik részére.

Concept PO2000 PERFECT SKIN tisztítókefe minőségi feldolgozással

A Concept PO2000 PERFECT SKIN szónikus arctisztító lenyűgöz könnyű kialakításával és ergonomikus formájával, amely lehetővé teszi könnyű és kényelmes használatát. A készülék vízálló, még folyóvíz alatt is megtisztíthatod. A Concept PO2000 beépített Li-Ion akkumulátorral működik, USB kábellel töltheted fel.

Stílusos dizájn rózsaarany elemekkel

A Concept PO2000 PERFECT SKIN szónikus arctisztító kefe a Perfect Skin sorozat modellje, lenyűgöz nemcsak funkcionalitásával, hanem kifinomult, rózsaarany elemekkel díszített fehér designjával is. A termékcsalád többi darabja is elnyeri a tetszésedet.


Paraméterek

Típus

Típus Kefe

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás

Típus

Típus Szonikus

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Intenzitás beállítása
Funkciók Időzítő

Anyag

Ház anyaga Műanyag
Tartozék anyaga Műanyag

Szín

Szín Gyöngyházfényű

Csomag tartalma

Csomag tartalma Útmutató
Kiegészítők száma 1 db

Méretek

Magasság 190 mm
Szélesség 60 mm
Mélység 58 mm

Tömeg

Tömeg 205 g

Tápellátás

Áramforrás Elemes
Pótelemek Lítium-ion akkumulátor

Akkumulátor

Elemek száma 1 db
Akkumulátor-kapacitás 1 100 mAh
Akkumulátor üzemideje 60 perc
Töltési idő 18 óra

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése
Kód:  CONCS303
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  po2000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10