Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT OV5220 Léghűtő

2,4 15 értékelés
44 090 Ft

CONCEPT OV5220 Léghűtő

A léghűtő a légkondicionáló környezetbarátabb és kompaktabb változata, amelynek pozitívuma, hogy csendesen üzemel és egyszerűen kezelhető. A CONCEPT OV5220 léghűtő a helyiségben lévő levegő lehűtéséhez vizet használ és 5 l-es víztartállyal rendelkezik. Mivelhogy ez egy kifinomultabb modell, emiatt egy ionizáló is része a felszereltségnek, amely egy ismert funkció. A megfelelő hőmérséklet elérése érdekében a teljesítményét is szabályozhatod. A Concept által megalkotott léghűtő 3 sebességfokozatot kínál. Az időzítőnek hála mindig ellenőrzés alatt tarthatod az üzemelését. Az oszcilláció egy elengedhetetlen funkció, amely javítja a léghűtő teljesítményét. A CONCEPT OV5220 léghűtő kellemesebbé varázsolja a nyári napokat és ugyanakkor az alacsony energiafogyasztásával is elbűvöl.


4az1-ben

Időzítő

3 üzemmód


A Concept OV5220 léghűtő főbb jellemzői 

  • Könnyű kezelés és karbantartás biztosítja a kényelmet 
  • A léghűtő vizet használ
  • Nagyon csendes működés
  • A Concept OV5220 tartálya 5 liter vizet tartalmaz
  • A léghűtő zajszintje nem haladja meg a 63 dB-t
  •  3 sebességet használhatsz  
  • A léghűtő egyszerűen kezelhető
  • Távirányítóval rendelkezik 
  • Ionizátor a jobb levegőminőség biztosítása érdekében
  • Az oszcilláció garantálja a hűtött levegő hatékonyabb elosztását a helyiségben
  • Időzítő a nagyobb kényelemért

Concept OV5220 4az1-ben léghűtő 

A Concept OV5220 léghűtő nagyszerű segítség minden otthon számára. Pillanatok alatt olyan kellemes környezetet képes teremteni, ahonnan nem akarsz majd elmenni. Ugyanakkor gondoskodik az egészségedről is, mivel minőségi szűrőkkel van felszerelve. Ezek a szűrők tisztítják a levegőt, és a praktikus ionizációs funkcióval a levegőben lévő negatív töltésű ionok mennyisége megnő. Az eredmény jobb környezet a légzéshez, az emberi pszichéhez, a koncentrációhoz. A helyiségben lévő hideg levegőnek köszönhetően a fejfájás jelentősen csökken, és a teljesítményt is fokozza. A hasznos ionizátor elnyeli a pozitív töltésű részecskéket, például a port, a vírusokat, a baktériumokat és a cigarettafüstöt.

A Concept OV5220 5 literes víztartállyal kíméletesebb  gazdaságosabb

Nem tudod, hogy klímaberendezést vagy léghűtőt szerezz be otthonodba? A Concept OV5220 léghűtő egyszerre kíméletesebb és gazdaságosabb, mint egy hagyományos légkondicionáló. Ráadásul a speciális vízszűrőknek köszönhetően tökéletesen és gyorsan hűti a helyiséget. Egyszerűen töltsd fel az 5 literes tartályt vízzel. Rövid időn belül érezni fogod a kellemesen hűvös levegőt. A tartályhoz speciális hűtőbetéteket is hozzáadhatsz, hogy növeld a hűvös levegő intenzitását. A csomag tartalmazza az utántöltőket. Ha a tartályban nincs elég víz, a Concept OV5220 hűtő hangjelzéssel figyelmeztet erre a tényre. Ha a víztartályt kiveszik vagy kiürül, a hűtő automatikusan kikapcsol.

Concept OV5220 léghűtő 3 működési móddal és 3 légáramlási szinttel

 

A Concept OV5220 léghűtő összesen 3 üzemmódot kínál, amelyeket pontosan az igényeidnek megfelelően választhatsz ki. Rendelkezik éjszakai móddal is, amely 30 percenként csökkenti a légáramlást, hogy alvás közben ne hűlj ki. Ha kellemes szellőt szeretnél, válaszd a Természetes szellő módot, amely folyamatosan változtatja a fújás intenzitását, ennek köszönhetően imitálja a természetes légáramlást. Pihenj és élvezd a hűsítő pillanatokat.  A Concept OV5220 léghűtő praktikus oszcillációs funkcióval is rendelkezik, amely a forgás lehetőségének köszönhetően jobb légkeringést biztosít a helyiségben. Hasznos lesz a praktikus időzítő is, akár 7,5 órás beállítással. A beállított idő letelte után a Concept OV5220 hűtő automatikusan kikapcsol. 

A Concept OV5220 léghűtő egyszerűen kezelhető

Élvezni fogod a Concept OV5220 léghűtő könnyű kezelhetőségét a kezelőpanel használatával. Használhatod a praktikus távirányítót is, amelynek köszönhetően a készülék az ágyból vagy a kanapéról vezérelhető. Könnyedén beállíthatod a légáramlás kívánt intenzitását, a forgást, időzítést vagy üzemmódot. A jól látható LED-kijelzőn ellenőrizheted az összes beállítást.

További információk a Concept OV5220 léghűtőről:

Légáram sebesség: 8 m / s
Levegőmennyiség: 5 m3/min.
Maximális zajszint: 63 dB
Energiafogyasztás: 80 W
Feszültség és frekvencia: 220 -240 V, 50 Hz
Tápkábel hossza: 180 cm
Méretek: 33,5 x 23,5 x 80,5 cm
Tömeg: 4900 g
Anyag: műanyag
Szín: fehér


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 80 W
Víztartály kapacitása 5 l
Zajszint 63 dB

Párásító típusa

Párásító típusa Hideg

Funkciók

Funkció Három párásítási fokozat

Szín

Szín Fehér

Méret

Mélység 235 mm
Szélesség 335 mm
Magasság 805 mm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 80 W
Légtisztító teljesítmény 5 m3/óra
Maximális zajszint 63 dB(A)
Tisztítási módok száma 3
Kábel hosszúsága 180 cm
Jelzés Levegőminőség, Hőmérséklet
Felszereltség Kijelző, Távirányító, Érintőpanel
Vezérlés típusa Távirányítóval

Funkciók

Funkciók Levegő ionizálás, Párásító

Szűrők

Szűrő típusa Víz

Méret & súly

Szélesség 33,5 cm
Mélység 23,5 cm
Magasság 80,5 cm
Tömeg 4,9 kg

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 5 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 80 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Ionizáló, Időzítő, Hűtés, LED kijelző, Légtisztítás
Sebességfokozat 3
Kijelző igen
Légáramlás 500 m3/h

Szín

Szín Fehér

Zajszint

Maximális zajszint 63 dB

Méret és tömeg

Magasság 80,5 cm
Szélesség 23,5 cm
Mélység 33,5 cm
Tömeg 4,9 kg
Kód:  CONOV5220
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  OV5220

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10