Oldal frissítése

Concept OV5210

4,6 8 értékelés
78 290 Ft

Concept OV5210

A forró nyári napokon jól jön a praktikus Concept OV5210 léghűtő. A készülék 3 eszközt - egy léghűtőt, egy ventilátort és egy párásítót - egyesít magában. A Concept OV5210 összesen 4 légáramlási sebességet és 3 üzemmódot kínál. A LED-kijelzővel ellátott, világos érintőképernyőn mindent könnyedén be lehet állíthat. Egy praktikus távirányítót is tartalmaz. Az időzítő funkcióval beállíthatod a kívánt kikapcsolási időt 30 perc és 10 óra között. A hűtő 7 literes víztartállyal rendelkezik, amelyhez hűtőbetéteket adhatsz hozzá a levegő további hűtéséhez. A görgős kerekek megkönnyítik a készülék mozgatását és kezelését.



3 v 1

3 üzemeltetési mód

Időzítő


A Concept OV5210 léghűtő legfontosabb jellemzői

  • Az ideális segítő a forró nyári napokon
  • 3 készülék munkáját végzi - léghűtő, ventilátor és párásító
  • Hűtőbetétek az extra hűtéshez (2 darab)
  • A Concept OV5210 7 literes víztartállyal rendelkezik
  • Praktikus vízszintjelzővel ellátva
  • A léghűtő 4 légáramlási sebességgel és 3 üzemmóddal rendelkezik
  • Időzítők 30 perctől 10 óráig terjedő beállításokkal
  • Normál, Éjszakai és Természetes üzemmód
  • Egyszerű kezelés a kezelőpanelen vagy távirányítón keresztül
  • Görgős kerekek a könnyű és gyors kezeléshez
  • Stabil kör alakú alap a maximális biztonság érdekében
  • Oszcillációs szög: 60° ± 5
  • Akusztikus riasztás, ha a tartály kiürült
  • Kivehető szűrő

Concept OV5210 3v1 léghűtő

A léghűtő nagyszerű társad lesz a forró nyári napokon. A Concept OV5210 készülék egy léghűtő, egy ventilátor és egy párásító - munkáját képes ellátni. A hűtőfunkciónak köszönhetően hűvös levegőt juttat a helyiségbe. A ventilátor a forró levegőt pillanatok alatt frissítő fuvallattá változtatja. A párásító a lehűlt levegőt is párásítja, így sokkal könnyebbé teszi a légzést.

Hűtőbetétek a fokozott hűtés érdekében

A Concept OV5210  hűtőhöz hűtőbetétek tartoznak, amelyek felgyorsíthatják a hűtési folyamatot. A léghűtő a levegőt a vízszűrőkön keresztül átszivattyúzza, így hűti a levegőt. Egyszerűen töltsd fel a tartályt vízzel. Ha még jobban le szeretnéd hűteni a vizet, akkor a mellékelt hűtőbetéteket helyezd a tartályba. A Concept OV5210 tartálya 7 literes. A praktikus vízszintjelzőnek is hasznát fogod venni. A tartály eltávolítása vagy kiürítése után a készülék automatikusan kikapcsol.

A Concept OV5210 4 légáramlási sebességgel és 3 üzemmóddal rendelkezik

Concept OV5210 készülékkel 4 légáramlási sebességet és 3 üzemmódot lehet beállítani. Normál üzemmódban a levegő folyamatosan a beállított intenzitásig hűthető. Ha enyhe szellőt szeretnél, válaszd a Természetes üzemmódot. Az Éjszakai üzemmód is praktikus, amely ideális az alváshoz. Nem fog zavarni, és kellemes környezetben élvezheted a tökéletes pihenést. Próbáld ki az időzítő funkciót is, amellyel 30 perc és 10 óra között állíthatod be a kívánt kikapcsolási időt. A Concept OV5210 léghűtő oszcillációs funkcióval is fel van szerelve, amely a ventilátor forgásátelindítja, hogy felgyorsítsa a levegő keringését a helyiségben.

Könnyű kezelhetőség a kezelőpanelen vagy távirányítón keresztül

A Concept OV5210 áttekinthető, LED kijelzővel ellátott kezelőpanellel rendelkezik, ahol mindent beállíthatsz, amire szükséged van. Minden funkciónak saját gombja van, így a beállítás gyors és egyszerű. Állítsd be a légáramlás intenzitását, a forgást, a hűvös/nedves levegőt, az időzítőt vagy a működési módot. A csomag egy praktikus távirányítót is tartalmaz, így mindent a kanapé kényelméből is képes leszel beállítani.

Görgős kerekek a könnyű és gyors mozgatáshoz

A Concept OV5210 léghűtő alján görgők találhatók, amelyek lehetővé teszik a készülék könnyű mozgatását. A léghűtő stabil, kör alakú talppal rendelkezik a maximális biztonság érdekében működés közben. A talp megakadályozza a véletlen felborulást is. Tartalmaz egy tartókonzolt is, amelyre a tápkábel feltekerhető. Ez biztosítja, hogy mozgatás közben ne legyen útban.

Paraméterek

Funkciók

Funkció Időzítő, Távirányító

Szín

Szín Fehér, Fekete

Méret

Mélység 270 mm
Szélesség 345 mm
Magasság 1 050 mm

Tulajdonságok

Víztartály űrtartalma 7 l

Alapinformációk

Teljesítményfelvétel 65 W
Funkciók Távirányító, Párásító, Oszcilláció, Időzítő, Lapát nélküli, Hűtés, LED kijelző, Légtisztítás
Sebességfokozat 4
Kijelző igen
Légáramlás 500 m3/h

Szín

Szín Fehér, Fekete

Zajszint

Maximális zajszint 40 dB
Minimális zajszint 64 dB

Méret és tömeg

Magasság 105 cm
Szélesség 34,5 cm
Mélység 27 cm
Tömeg 10,5 kg
Kód:  CONOC495
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OV5210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15