Oldal frissítése

CONCEPT OV2010 Perfect Air

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT OV2010 Perfect Air

Szenvedsz a magas páratartalomtól vagy a penésztől otthonodban, amitől nagyon nehéz megszabadulni? Akkor a Concept páramentesítő OV2010 Perfect Air csak neked készült. Ez egy páramentesítő és egy légtisztító kombinációja. Egy nap alatt akár 10 liter vizet is képes kondenzálni. A páramentesítő legfeljebb 45 m2-es helyiségekhez alkalmas. Egy pillanat alatt tiszta és friss levegőt biztosít a szobában. Tágas, 2,5 literes víztartállyal rendelkezik. Értékelni fogod a nagyon csendes működést is, amelynek köszönhetően a Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő készüléket a hálószobában vagy a gyerekszobában is elhelyezheted, és élvezheted a zavartalan alvást. 


Halk működés

Négyszeres légszűrés

Időzítő


A Concept OV2010 Perfect Air legfőbb jellemzői

  • Tiszta és friss levegő magasabb páratartalom és penész nélkül
  • Tágas 2,5 literes víztartály
  • Ideális maximum 45 m2-es szobákhoz 
  • Egy nap alatt akár 10 liter vizet is képes kondenzálni
  • A Concept OV2010 Perfect Air 2 teljesítményfokozatot kínál
  • Négyszeres szűrőrendszer
  • Nagyon csendes működés
  • Színes LED páratartalom szintjelző
  • Páramentesítő és a légtisztító kombinációja
  • Praktikus időzítő akár 24 órával

Tiszta és friss otthon a Concept OV2010 Perfect Air páramentesítővel

Penész van otthonodban, amitől nem tudsz megszabadulni? A Concept OV2010 Perfect Air örömmel segít neked bármiben. A magasabb páratartalom otthonunkban egészségügyi problémákat is okozhat, mint például hörghurutot vagy más kellemetlen légúti szövődményeket. A Concept OV2010 Perfect Air nagyszerű segítő a túlzott páratartalom esetén. Használhatod a hálószobában vagy gyerekszobában anélkül, hogy alvás vagy pihenés közben zavarna. A készülék 2 üzemmódot kínál: SMART a páramentesítéshez és FAN a légtisztításhoz.

Gyors és hatékony helyiség páramentesítés

A páramentesítő legfeljebb 45 m2-es helyiségekhez alkalmas. Egy nap alatt akár 10 liter vizet is képes kondenzálni. A páramentesítő nagyszerű előnye a nagy, 2,5 literes víztartály, amely azt jelenti, hogy nem kell gyakran cserélni. Ha a készülék megtelik, automatikusan kikapcsol és fényjelzéssel figyelmeztet. A SMART páramentesítő üzemmódban a helyiség páratartalma 55%-ra került beállításra. A páratartalom 40 és 85% között szabályozható. A páramentesítőt segítségként is használhatod a mosott ruhák szárítása során. 

Színes LED páratartalom szintjelző

A Concept OV2010 Perfect Air  páramentesítő praktikus LED-es páratartalom-jelzővel rendelkezik, amelyből azonnal megtudhatod, hogy mennyi az aktuális páratartalom a helyiségben. A LED-kijelző még a színét is változtatja az aktuális páratartalomnak megfelelően. A piros szín magas páratartalmat jelez (RH < 71%), a zöld a kielégítő páratartalmat mutatja (RH 61-70% ), a kék pedig az alacsony (RH < 60 %)páratartalomra hívja fel a figyelmet

Concept OV2010 Perfect Air négyszeres szűrőrendszerrel

A Concept OV2010 Perfect Air készülék a páramentesítő és a légtisztító hatékony kombinációja egyben. A készülék négyszeres szűrőrendszert tartalmaz, amely a levegőben szálló szennyeződések felfogására és további terjedésük megakadályozására szolgál. A porszűrő felfogja az olyan szennyeződéseket, mint a porszemcsék, haj, szőrzet vagy pollen. Az ultraibolya sugárzás minden baktériumot, vírust, gombát és szagot elpusztít. A Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő ionizátort is tartalmaz, amely felfrissíti és megtisztítja a levegőt és növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét, amelyek semlegesítik a levegőben lévő szagokat, és elnyelik a por, vírusok és baktériumok pozitív töltésű részecskéit.

Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő praktikus időzítővel

A Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő praktikus időzítővel rendelkezik, amelyet akár 24 órára is beállíthatsz. Egyszerűen állítsd be a készülék ki- vagy bekapcsolásának pontos idejét. A páramentesítőt mindig teljes mértékben Te fogod irányítani.

Intelligens touchpad vezérlés

A Concept OV2010 Perfect Air páramentesítő az érintőképernyőnek köszönhetően gyorsan és intuitívan kezelhető, így rövid időn belül mindent beállíthatsz, és a készülék minden másról gondoskodik.

Hasznos információk a Perfect Air készülékről

A  Concept OV2010 páramentesítő a termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy sok hasznos információt ismerj meg arról, hogy mi okozza a rossz levegőminőséget a lakásban. Kattints IDE.

További információk a Concept OV2010 páramentesítőről:

Csendes működés: 37-39 dB
Szín: fehér/ezüst
Teljesítmény: 165 W
A kábel hossza: 1,5 m
Méretek: 350 x 200 x 490 mm


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 10 l/nap
Ajánlott szobaméret 45 m2
Tartály térfogata 2,5 l
Maximális zajszint 37 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 10,5 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Ionizáció, Automatikus kikapcsolás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Szénszűrő, Érintőpanel
Kód:  CONOD369
Termékszám:  OV2010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10