Oldal frissítése

CONCEPT OV1210 Perfect Air fekete

3,9 50 értékelés
42 990 Ft

CONCEPT OV1210 Perfect Air fekete

Kényeztesd magad kellemes környezetben, felesleges nedvesség nélkül a Concept OV1210 Perfect Air páramentesítővel. A fekete, modern design gyönyörűen kiegészíti szobád belső terét. A párátlanító és a légtisztító kombinációjának használata legfeljebb25 m2-es helyiségekben ideális. Egy nap alatt akár 750 ml vizet is képes kondenzálni. A készülékhez egy nagy víztartály tartozik. Ha a tartály megtelik vízzel, a páramentesítő automatikusan kikapcsol, ésvillogó jelzéssel értesít. Az energiatakarékos, lágy zöld színű LED háttérvilágítás, amelyet bármikor kikapcsolhatsz, kellemesebbé teszi a kikapcsolódás pillanatát. Nagyszerű előnye a rendkívül csendes működés, amely garantálja a zavartalan alvást.


Légtisztítás

Design

Csendes működés


A Concept OV1210 Perfect Air páramentesítő legfőbb előnyei

  • Tiszta és friss levegő magas páratartalom és penész nélkül
  • Nagy víztartály
  • Ideális maximum 25 m2-es helyiségekbe
  • Egy nap alatt akár 750 ml vizet is képes kondenzálni
  • Nagyon csendes működés
  • Automatikus kikapcsolás, ha a víztartály megtelt
  • A Concept OV1210 páramentesítő 3 fokozatú sebességet kínál
  • Hármas szűrőrendszer
  • Ideális ruhák szárításához
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel
  • Korszerűen kidolgozott páramentesítő fekete színben
  • Hasznos információk a Perfect Air segítségével
  • Párátlanító és légtisztító kombinációja
  • Praktikus érintésvezérlés

Tiszta és friss otthon vírusok és baktériumok nélkül

A Concept OV1210 Perfect Air páramentesítő nagyszerű segítség minden otthon számára. A párátlanító friss és tiszta levegőt biztosít. A párátlanító hatékonyan megszabadítja a levegőt a baktériumok és az allergének akár 99% -ától a kiváló minőségű szűrőrendszernek köszönhetően.

Fürdőszobában is használhatod

Az otthoni magasabb páratartalom olyan egészségügyi problémákat okozhat, mint például a bronchitis vagy a légzőrendszer egyéb kellemetlen szövődményei. Ezért fontos, hogy rendelkezz otthonodban páramentesítő készülékkel,amely lehetővé teszi,hogy felesleges nedvesség nélkül kellemes környezetet teremthess. Sőt, még a penész ellenis felveszi a harcot. A Concept OV1210 páramentesítő maximum 25 m2 méretű helyiségekhez alkalmas. Egy nap alatt akár 750 ml vizet is képes kondenzálni. Ha a 1000 ml-es víztartály megtelt, akkor automatikusan kikapcsol, és villogó jelzéssel figyelmeztet. A készülék a ruhák szárítására is kiválóan alkalmas, így a páramentesítőt a mosókonyhábavagy a fürdőszobába is helyezheted, ahol épp a  ruhákat szárítod. A Concept OV1210 páramentesítő 3 fokozatú kimeneti sebességet kínál, amelyet igényeidnek megfelelően állíthatsz be.

Hármas szűrőrendszer

A Concept OV1210 készülék párátlanító és légtisztító hatékony kombinációja egyben. A készülék hármas szűrőrendszerrel rendelkezik,  amely képes kiszűrni a levegőben található káros anyagokat és megakadályozni azok további elterjedését. Minden rétegnek megvan a maga sajátos tulajdonsága,amelynek köszönhetően a szennyező anyagok akár 99% -át is képes felszívni a levegőből. A Concept OV1210 páramentesítőnek köszönhetően otthonod levegője tiszta és friss lesz.

Concept OV1210 Perfect Air párátlanító hatékony szűrőrendszerrel

Az olyan szennyeződéseket, mint a porszemek, a haj, a szőr vagy a pollen, a porszűrő kiszűri. A HEPA 13 szűrő minden 0,1 mikrométer méretű részecskét kiszűr, akár 99,9% -os hatékonyság mellett. A szénszűrő amérgező,fullasztó és egyéb anyagokat, például a formaldehidet, benzolt vagy cigarettafüstöt is képes kiszűrni.

Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel

A Concept OV1210 Perfect Air páramentesítő vezérlése gyerekjáték. Kényelmesen működtethető az érintőpanel segítségével, amely a készülék tetején található. Működés közben a párátlanító lágy zöld háttérvilágítással világít. A LED gazdaságos, ezért nem kell aggódnod a magas villanyszámlák miatt. Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy a fény zavarjon, működés során bármikor kikapcsolható.

Modern, kifinomult Concept OV1210 Perfect Air páramentesítő

A nagyszerű funkcionalitás mellett a Concept OV1210 Perfect Air páramentesítő modern stílusú, fekete színű kialakításával is lenyűgöz, amely ízlésesen kiegészít minden belső teret. A készülék finom és elegáns megjelenése tökéletesen keveredik a környezettel. A Concept páramentesítő nagyszerű előnye a rendkívül csendes működés,amely nem haladja meg a 45 dB-t. A készüléket a hálószobában vagy a gyermekszobában is használhatod anélkül, hogy alvás közben zavarna.

Hasznos információk a Perfect Air segítségével

A Concept OV1200 páramentesítő a Perfect Air termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy rengeteg hasznos információt megtudj arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban. Csak kattints IDE.

További információk:

Zajszint: 30-50 dB
Szín: fekete ezüst
Energiafelhasználás: 45 W
Kábel hossza: 1,5 m
Méretek: 195 x 315 x 215 mm


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 0,75 l/nap
Ajánlott szobaméret 25 m2
Tartály térfogata 1 l
Maximális zajszint 30 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 2,7 kg

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Automatikus kikapcsolás
Kód:  CONOD808
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OV1210

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15