Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

CONCEPT OV1200 Perfect Air fehér

51 080 Ft
50 240 Ft
39 560 Ft áfa nélkül

CONCEPT OV1200 Perfect Air fehér

Kényeztesd magad kellemes, nedvességtől mentes környezetben a Concept OV1200 Perfect Air páramentesítővel. A fehér, modern kialakítás gyönyörűen kiegészíti szobád belső terét. A párátlanító legfeljebb 25 m2 méretű helyiségekhez ideális. Egy nap alatt akár 750 ml vizet isképes kondenzálni a nagy tartálynak köszönhetően. Ha a tartály megtelik vízzel, a páramentesítő automatikusan kikapcsol és fényjelzéssel figyelmeztet. Az energiatakarékos, lágy zöld színű, bármikor kikapcsolható LED háttérvilágítás kellemesebbé teszi a kikapcsolódás pillanatát. A páramentesítő nagyszerű előnye a rendkívül csendes működés, amely zavartalan alvást garantál.


Légtisztítás

Design

Csendes működés


A Concept OV1200 Perfect Air párátlanító legfőbb jellemzői

 • Tiszta és friss levegő magas páratartalom és penész nélkül
 • Nagy, 750 ml-es víztartály
 • Ideális legfeljebb 25 m2 méretű helyiségekhez
 • Egy nap alatt akár 750 ml vizet is képes kondenzálni
 • Nagyon csendes működés
 • Automatikus kikapcsolás, ha a víztartály megtelt
 • A Concept OV1200 páramentesítő 3 fokozatú sebességet kínál
 • Hármas szűrőrendszer
 • Ideális ruhák szárításához
 • Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel
 • Modern kifinomult páramentesítő fehér színben
 • Hasznos információk a Perfect Air segítségével
 • Párátlanító és a légtisztító kombinációja
 • Praktikus érintésvezérlés

Tiszta és friss otthon vírusok és baktériumok nélkül

A Concept OV1200 Perfect Air páramentesítő nagyszerű segítség bármely otthon számára. A páramentesítőnek köszönhetően friss és tiszta levegő lehet körülötted. A párátlanító hatékonyan megszabadítja a levegőt a baktériumok és az allergének akár 99% -ától a kiváló minőségű szűrőrendszernek köszönhetően.

A fürdőszobában is használhatod

A magasabb páratartalom egészségügyi problémákat okozhat,  mint például a bronchitis vagy a légzőrendszer egyéb kellemetlen szövődményei. Ezért fontos, hogy rendelkezz otthon ezzel a készülékkel, amely lehetővé teszi, hogy felesleges nedvesség nélkül kellemes környezetet teremthess. Sőt, még a penész elleni küzdelemben is segít. A Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő legfeljebb 25 m2 méretű helyiségekhez alkalmas. Egy nap alatt akár 750 ml vizet is képes kondenzálni. Ha a készülék 1000 ml-es víztartálya megtelt, a készülék kikapcsol, és villogó jelzéssel figyelmeztet. Kiválóan alkalmas ruhanemű szárítására is, így apáramentesítőt a mosószobába vagy a fürdőszobába is teheted. A Concept OV1200 páramentesítő 3 fokozatú sebességet kínál, amelyet igényednek megfelelően állíthatsz be.

Hármas szűrőrendszer

A Concept OV1200 páramentesítő egy párátlanító és egy légtisztító hatékony kombinációja. A készüléket hármas szűrőrendszer jellemzi, amely képes a levegőben található káros anyagokat megkötni és megakadályozni azok további elterjedését. Minden rétegnek megvannak a maga sajátos tulajdonságai, amelyeknekköszönhetően a párátlanító a szennyező anyagok akár 99% -át is képes elnyelni a levegőből.

Concept OV1200 Perfect Air páramentesítő hatékony szűrőrendszerrel

Az olyan szennyeződéseket, mint a porszemek, a haj, a szőr vagy pollen, a porszűrő felfogja. Kiváló minőségű HEPA 13 szűrő rögzít minden, 0,1 mikrométer méretű részecskét, akár 99,9% -os hatékonyság mellett. Aszénszűrő pedig a mérgező, fullasztó és egyéb anyagokat, például a formaldehidet, a benzolt vagy a cigarettafüstöt is képes elszívni.

Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel

A Concept OV1200 Perfect Air páramentesítő vezérlése gyerekjáték. A készülék tetején található érintőpanel segítségével üzemelhető. Működés közben a párátlanító lágy zöld háttérvilágítással világít. A LED gazdaságos, ezért nem kell aggódnod a magas villanyszámla miatt. Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy a fényzavarjon, a dióda a működés során bármikor kikapcsolható.

Modern, kifinomult Concept OV1200 Perfect Air páramentesítő

 

A nagyszerű funkcionalitás mellett a Concept OV1200 Perfect Air páramentesítő modern stílusú, fehér színű kialakításával is lenyűgöz, amely minden belső teret gyönyörűen kiegészít. A készülék finom és elegáns megjelenése tökéletesen illik környezetébe. A Concept páramentesítő nagyszerű előnye a rendkívül csendesműködés, amely nem haladja meg a 45 dB-t. A készüléket a hálószobában vagy a gyermekszobában is használhatod anélkül, hogy alvás közben zavarna.

Hasznos információk a Perfect Air segítségével

A Concept OV1200 páramentesítő a Perfect Air termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy rengeteg hasznos információt megtudj arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban. Csupán kattints IDE. 

További információk:

Zajszint: 30-50 dB
Szín: fehér/ezüst
Energiafelhasználás: 45 W
Kábel hossza: 1,5 m
Méretek: 195 x 315 x 215 mm


4,4
15 vásárló értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 0,75 l/nap
Ajánlott szobaméret 25 m2
Tartály térfogata 1 l
Zajszint 30 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélküli
Tömeg 2,7 kg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Funkciók

Funkció Légtisztítás, Teljesítményszabályozás, Automatikus leállítás
Kód:  CONOD792
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  OV1200
P-DC1-WEB15