Oldal frissítése

Concept OV1110 Perfect Air fekete

4,0 65 értékelés
23 990 Ft

Concept OV1110 Perfect Air fekete

Kényeztesd magad kellemes környezetben, felesleges nedvesség nélkül a Concept OV1110 Perfect Air páramentesítővel. A fekete, modern design gyönyörűen kiegészíti szobád belső terét. A párátlanító legfeljebb 15 m2 méretű helyiségekhez ideális. Egy nap alatt akár 300 ml vizet is képes kondenzálni,hiszen a készülék egy nagy, 600 ml-es víztartállyal rendelkezik. Ha a tartály megtelik vízzel, a páramentesítő automatikusan kikapcsol és fényjelzéssel figyelmeztet. Az energiatakarékos, lágy zöld színű LED háttérvilágítás, amelyet bármikor kikapcsolhatsz, kellemesebbé teszi a kikapcsolódás pillanatát. A CONCEPT OV1110 páramentesítő nagyszerűelőnye a rendkívül csendes működés, amely garantálja a zavartalan alvást.


LED háttérvilágítás

Design

Csendes működés


A Concept OV1110 Perfect Air páramentesítő legfőbb előnyei

  • Tiszta és friss levegő magas páratartalom és penész nélkül
  • Nagy, 600 ml-es víztartály
  • Ideális legfeljebb 15 m2 méretű helyiségekhez
  • Egy nap alatt akár 300 ml vizet is képes kondenzálni
  • Nagyon csendes működés
  • Automatikus kikapcsolás, ha a víztartály megtelt
  • Ideális ruhák szárításához
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel
  • Modern páramentesítő fekete színben
  • Hasznos információk a Perfect Air segítségével



Tiszta és friss háztartás

A Concept OV1110 Perfect Air páramentesítő nagyszerű segítség minden otthon számára. Az otthoni magasabb páratartalom olyan egészségügyi problémákat okozhat számunkra,  mint például a bronchitis vagy a légzőrendszer egyéb kellemetlen szövődményei. Ezért fontos, hogy rendelkezz ezzel a készülékkel otthon, amelysegít a felesleges nedvesség nélküli kellemes környezet kialakításában. Sőt, még a penész ellen is felveszi a harcot. A Concept OV1110 Perfect Air páramentesítő akár 15 m2 méretű helyiségekhez is alkalmas. Egy nap alatt akár 300 ml vizet is képeskondenzálni. Ha a készülék 600 ml-es víztartálya megtelik, automatikusan kikapcsol és narancssárga lámpával figyelmeztet. A páramentesítő akkor is jól jön, ha szeretnéd megszárítani ruháid. Csak helyezd abba a helyiségbe, ahol kiteregeteg ruhaneműid.

Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel

A Concept OV1110 Perfect Air páramentesítő vezérlése gyerekjáték. Csupán nyomd meg a készülék tetején található érintőpanel gombját. Működés közben a párátlanító lágy zöld háttérvilágítással világít. A LED gazdaságos, ezért nem kell aggódnod a magas villanyszámlák miatt. Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy a fényzavarjon, a dióda a működés során bármikor kikapcsolható.

Moder, kifinomult Concept OV1110 Perfect Air páramentesítő

A nagyszerű funkcionalitás mellett a Concept OV1110 Perfect Air páramentesítő modern stílusú, fekete színű kialakításával is lenyűgöz, amely minden belső teret gyönyörűen kiegészít. A készülék finom és elegáns megjelenése tökéletesen keveredik a környezettel. A Concept páramentesítő nagyszerű előnye a rendkívül csendesműködés, amely nem haladja meg a 35 dB-t. A készüléket a hálószobában vagy a gyermekszobában is használhatod anélkül, hogy alvás közben zavarna.

Hasznos információk a Perfect Air segítségével

A Concept OV1110 páramentesítő a Perfect Air termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy sok hasznos információt megtudj arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban. Csak kattints IDE.

További információk:

Zajszint: 35 dB
Szín: fekete ezüst
Energiafelhasználás: 23 W
Méretek: 146 x 146 x 226 mm


Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 0,3 l/nap
Ajánlott szobaméret 15 m2
Tartály térfogata 0,6 l
Maximális zajszint 35 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 0,9 kg

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONOD785
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OV1110

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15