Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

CONCEPT OV1100 Perfect Air fehér

4,0 65 értékelés
24 590 Ft

CONCEPT OV1100 Perfect Air fehér

Kényeztesd magad kellemes, nedvességtől mentes környezetben a Concept OV1100 Perfect Air páramentesítővel. A fehér, modern kialakítás gyönyörűen kiegészíti szobád belső terét. A párátlanító legfeljebb 15 m2 méretű helyiségekhez ideálisEgy nap alatt akár 300 ml vizet is képes kondenzálni, hiszen a készülék nagy, 600 ml-es víztartállyal rendelkezik. Ha a tartály megtelik vízzel, a páramentesítő automatikusan kikapcsol és fényjelzéssel figyelmeztet. Az energiatakarékos, lágy zöld színű, bármikor kikapcsolható LED háttérvilágítás kellemesebbé teszi a kikapcsolódás pillanatát. A CONCEPT OV1100 páramentesítő nagyszerű előnye arendkívül csendes működés, amely zavartalan alvást garantál.


LED háttérvilágítás

Design

Csendes működés


A Concept OV1100 Perfect Air párátlanító legfőbb jellemzői

  • Tiszta és friss levegő magas páratartalom és penész nélkül
  • Nagy, 600 ml-es víztartály
  • Ideális legfeljebb 15 m2 méretű helyiségekhez.
  • Egy nap alatt akár 300 ml vizet is képes kondenzálni
  • Nagyon csendes működés
  • Automatikus kikapcsolás, ha a víztartály megtelt
  • Ideális ruhák szárításához
  • Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel
  • Modern kifinomult páramentesítő fehér színben
  • Hasznos információkat kapsz a Perfect Air segítségével

Tiszta és friss háztartás

A Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő nagyszerű segítség minden otthon számára. Az otthoni magasabb páratartalom olyan egészségügyi problémákat okozhat, mint például a bronchitis vagy a légzőrendszer egyéb kellemetlen szövődményei. Ezért fontos, hogy rendelkezzünk ezzel a készülékkel otthon, amely segíta felesleges nedvesség nélküli kellemes környezet kialakításában, sőt még a penész ellen is felveszi a küzdelmet. A Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő legfeljebb 15 m2 méretű helyiségekhez alkalmas. Egy nap alatt akár 300 ml vizet is képes kondenzálni. Ha a készülék 600ml-es víztartálya megtelt, a készülék automatikusan kikapcsol és narancssárga lámpával figyelmeztet. A páramentesítő akkor is jól jön, ha meg szeretnéd szárítani ruháid. Csak helyezd üzembe abban a helyiségben, ahol felakasztod ruhaneműid.

Energiatakarékos LED háttérvilágítás, lágy zöld színnel

A Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő vezérlése gyerekjáték. Csupán a készülék tetején található érintőpanelen elhelyezett gombot szükséges megnyomnod. Működés közben a párátlanító lágy zöld háttérvilágítással világít. A LED gazdaságos, ezért nem kell aggódnod a magas villanyszámla miatt. Abban az esetben, ha nemszeretnéd, hogy a fény zavarjon, a dióda a működés során bármikor kikapcsolható.

Modern, kifinomult Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő

A nagyszerű funkcionalitás mellett a Concept OV1100 Perfect Air páramentesítő modern stílusú, fehér színű kialakításával is lenyűgöz, amely minden belső teret gyönyörűen kiegészít. A készülék finom és elegáns megjelenése tökéletesen illik környezetébe. A Concept páramentesítő nagyszerű előnye a rendkívül csendes működés,amely nem haladja meg a 35 dB-t. A készüléket a hálószobában vagy a gyermekszobában is használhatod anélkül, hogy alvás közben zavarna.

Hasznos információk a Perfect Air segítségével

A CONCEPT OV1100 Perfect Air Smart páramentesítő a Perfect Air termékcsalád többi termékével együtt lehetőséget nyújt arra, hogy rengeteg hasznos információt megtudj arról, mi okozza a rossz levegőt otthonodban. Csupán kattints IDE. 

További információk:

Zajszint: 35 dB
Szín: fehér/ezüst
Energiafelhasználás: 23 W
Méretek: 146 x 146 x 226 mm


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 0,3 l/nap
Ajánlott szobaméret 15 m2
Tartály térfogata 0,6 l
Maximális zajszint 35 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélkül
Tömeg 0,9 kg

Funkciók

Funkció Automatikus kikapcsolás
Kód:  CONOD778
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OV1100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10