Oldal frissítése

CONCEPT OPK5760n

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT OPK5760n

A Concept OPK5760n páraelszívó akár 768 m3/ h-s szívóerejének köszönhetően kitűnő kiegészítője minden konyhának. Négy sebesség áll rendelkezésre, valamint szabad kivezetés és légkeringetéses üzemmód közül választhatsz. Annak ellenére, hogy nehézség nélkül nagyobb szobákat is képes szellőztetni, nagyon alacsony, legfeljebb 64 dB zajszintettel működik, amely megfelel egy szabványos asztali számítógép zajszintjének.

Az érintőképernyőn akár 90 perces program is elérhető, vagy automatikus működés állítható be. A beépített intelligens szagérzékelő a megfelelő szintre állítja be a szívóerőt.

A könnyen kezelhető zsírszűrő állapotát a kezelőpanel fénye jelzi. Gazdaságos, de nagyon hatékony, irányítható megvilágítás tartozik hozzá, két 1Wattos LED-del.

 
Kód:  CON711k
Termékszám:  OPK5760n
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05