Oldal frissítése

Concept OPK5660n

Kiegészítők a termékhez

Concept OPK5660n

Komínový odsavač par Concept disponuje vysokým výkonem až 768 m3/h. Áttekintést és szívó nagy mennyiségű gőz nagyobb konyha. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a négy sebesség és a képesség, hogy kimeríti vagy recirkulációs keresztül szén szűrőket. A motorháztető felszerelt fém zsírszűrő, ami nagyon könnyen tisztítható. Okos szag érzékelő automatikusan szabályozza teljesítmény szerint a jelenlegi összeg szag. A munka élvezhetik a két LED-es izzók világítanak, hogy elég hely, és nagyon gazdaságos. Minden ellenőrzött nagyon könnyen keresztül a gombot.

A főbb előnyei közé tartozik a csendes működés, még nagy fogaskerék, így koncentrálni a munkájára.Ez a modern készülék elegáns és letisztult design, egy elegáns, rozsdamentes acél, és tökéletesen kiegészíti a belső a konyhában. 

Kód:  CON711b2
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  OPK5660n

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15