Oldal frissítése

CONCEPT OPK2160

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONCEPT OPK2160

A Concept OPK2160? egy cseh márkájú modern és csendes kéményes páraelszívó. Hatékonyan távolítja el a főzés során keletkező kellemetlen szagokat és gőzöket. Ez a fekete üvegből készült páraelszívó elegáns kiegészítője lesz konyhájának. A harmadik teljesítmény fokozaton akár 450 köbméter levegőt képes elszívni egy óra alatt, így hatékonyan birkózik meg a nagyobb konyhákkal is. Három teljesítmény fokozat áll rendelkezésére.

A páraelszívó a legmodernebb technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően a maximális zajszint kellemes 56,5 dB-re csökkent a legmagasabb fokozaton. Az elszívó alsó részén egy pár halogén izzót talál, amelyek tökéletesen világítják meg a munkafelületet. A zsírt egy fém szűrő fogja fel, melynek karbantartása egyszerű és gyakorlatilag korlátlan élettartammal bír. Egy szénszűrő beszerzésével, a visszakeringetés funkciót is használhatja (akkor hasznos, ha háza vagy lakása nem rendelkezik kéménnyel). Ennek a praktikus páraelszívónak a segítségével konyhájában minidig tiszta és friss lesz a levegő.

A kiterjesztett CONCEPT GARANCIA a 2 éves törvény által előírt garancián felül még egy év ingyenes szervizt biztosít az anyagfáradás okozta hibákra. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a nem megfelelő használat okozta meghibásodásra. Az ingyenes szerviz magában foglalja a javítási költségeket és az alkatrészek árát.


Műszaki adatok:

Méretek:
Magasság: 900-1280 mm
Szélesség: 600 mm
Mélység: 400 mm

Tartozékok:
Visszafolyásgátló
Opcionális tartozékok: 1 × szénszűrő 61990103

Szín:
Fekete üveg + fekete kémény

Általános információk:
Légelvezetés vagy visszakeringetés
Gombos vezérlés
3 teljesítmény fokozat
Max. teljesítmény: 450 m3 / óra
Max. teljesítmény: 450 m3 / óra
Max.zajszint a legmagasabb fokozaton 56,5 dB (A)
Világítás: 2 x 20W halogén
1 x zsírszűrő
Légelvezető cső átmérője: 120 mm
Garancia: 2 + 1

Kód:  CON711e
Kiterjesztett garancia: +12 hónap
Termékszám:  8594049738922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10