Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Gyümölcscentrifuga Concept LO7080

4,6 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gyümölcscentrifuga Concept LO7080

Készíts vitaminokkal teli gyümölcslevet vagy ízletes házi készítésű fagylaltot a nagy teljesítményű Concept LO7080 gyümölcscentrifugával. Minden bizonnyal Téged is lenyűgöz fekete színű modern megjelenésével, amely remek kiegészítése lehet a konyhának. Az XXL betöltőnyílás is hasznos lehet, hiszen akár egészben is a készülékbe helyezhetsz néhány gyümölcsöt. A 96%-os hozammal a préselés sűrű állagú gyümölcslevet eredményez, ugyanakkor nem lesz annyira habos. A Concept LO7080 gyümölcscentrifugával lágy és vitaminokkal teli gyümölcslevet készíthetsz. Rendelkezik egy különleges szűrővel, ezzel teszi lehetővé a házi készítésű fagylalt megalkotását. A forgógombbal valóban nagyon könnyű a készülék használata. A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga karbantartása egyáltalán nem bonyolult, hiszen öntisztító funkcióval készítették. Az egyes elemeket nyugodtan behelyezheted a mosogatógépbe vagy elmoshatod folyóvíz alatt.

XXL töltőnyílás

Akár 96%-os hozam

Fagylaltkészítés


A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga főbb jellemzői

  • Modern fekete design
  • Sokoldalú segítő minden háztartásban 40 fordulatszám/perces sebességgel
  • Minimális hulladékot termel és alacsony sebességű rendszert alkalmaz
  • Egészséges házi fagylaltot készíthetsz segítségével
  • Concept LO7080 XXL belső töltőnyílással
  • Praktikus ANTI DRIP rendszer a csepegés ellen
  • Kefe nélküli kialakítás a hosszú élettartam érdekében
  • JUICE és ICE CREAM programokkal
  • REVERSE funkció a hátramenethez
  • Öntisztító funkcióval rendelkezik
  • Hármas biztonsági rendszerrel
  • A csomagban található egy két literes tritan edény a gyümölcsléhez és a péphez.

Sokoldalú segítő minden háztartásban

A vitaminokra egész évben szüksége van a szervezetünknek. A Concept LO7080 gyümölcscentrifugával minden nap kiélvezheted a jótékony hatású vitaminbombát. A gyümölcscentrifuga olyan alacsony sebességű rendszert alkalmaz, amely a maximumot nyeri ki minden egyes gyümölcsből és zöldségből, miközben csak minimális hulladék keletkezik. A 40 fordulatszám/perces sebességével ízletes gyümölcslevet készít. Ez a gyümölcslé sűrűbb, mint a centrifugális préseléssel készült, ugyanakkor nem tartalmaz olyan sok habot. Ezáltal gazdag tápértékű és vitamindús, lágy és finom gyümölcslevet ihatsz. A Concept LO7080 készüléke mellett a készlet tartalmaz egy két literes tritán edényt a gyümölcslének és a pépnek.

Concept LO7080 XXL belső töltőnyílással

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga többek között 87 mm-es XXL betöltőnyílásával is lenyűgöz, amely lehetővé teszi néhány gyümölcs behelyezését egészben. Többé már nem kell aggódnod a hosszadalmas szeletelés miatt, sok időt takaríthatsz meg.

Készíts egészséges házi fagylaltot a Concept LO7080 készülékkel

Mit szólnál az általad kedvelt hozzávalókból készített házi készítésű fagylalthoz? A Concept LO7080 gyümölcscentrifugával mindent könnyedén elkészíthetsz. Olyan speciális szűrővel rendelkezik, amellyel lehetséges a házi készítésű fagylalt is. Egyszerűen helyezd a kedvenc fagyasztott gyümölcseidet a készülékbe és néhány pillanat múlva elfogyaszthatod a vitaminokkal teli házi fagylaltot.

Concept LO7080 praktikus ANTI DRIP rendszerrel

A Concept LO7080 készülék praktikus ANTi DRIP rendszerrel büszkélkedhet, így egyetlen csepp sem megy kárba az egészséges italból. Megtelt tartály esetén egyszerűen zárd le a fedelet, cseréld ki a tartályt majd nyisd fel újra a fedelet. Ennek a rendszernek hála nem szükséges a piszkos konyhai egységgel foglalkoznod.

Erőteljes motor és kefe nélküli kialakítás a hosszú élettartamért

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga nagy teljesítményű és kiváló minőségű, 200 W-os indukciós motorral készült, ez gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. Legnagyobb előnye a kefe nélküli kialakítása, ezért nem igényel túl bonyolult karbantartást, mindeközben pedig igazán megbízható.

Concept LO7080 könnyű használattal

A gyümölcscentrifuga alapja a könnyű és gyors működése, amely biztosan senki számára nem jelent problémát! A Concept LO7080 gyümölcscentrifugát egy üzemmód-kapcsolós forgógomb irányítja. Elérhető a JUICE program a friss gyümölcslé készítéséhez illetve az ICE CREAM program az ízletes házi készítésű fagylalthoz. Ezeknek a programoknak a használatához mindig helyezd be a megfelelő szűrőt a készülékbe. Ha esetleg bármilyen ételdarab eltömítené a készüléket, egyszerűen nyomd meg a REVERSE gomb funkciót, ezzel hátramenetbe kapcsolhatod a gépet.

Concept LO7080 egyszerű és gyors karbantartással

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga legnagyobb előnye az igazán egyszerű és gyors karbantartása, amely valóban nem igényel sok időt. A készülék öntisztító funkcióval bír, ennek hála a karbantartása gyerekjáték. Zárd le a csepegésmentes fedelet, tölts bele körülbelül 400 ml vizet a nyíláson keresztül, majd válaszd ki a SELF-CLEAN programot. A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga egyes részeit kényelmesen rábízhatod a mosogatógépre vagy elmoshatod folyóvíz alatt. A szűrőt a mellékelt tisztítókefével tisztíthatod meg.

Első a biztonság

A Concept LO7080 gyümölcscentrifuga biztonságos használatáért a háromszoros biztosíték felel, ennek hála a készülék kizárólag helyes összeszerelés után indul el. Ugyanakkor automatikusan kikapcsol túlterhelés esetén vagy ha eltávolítod róla a védőfedelet. A Concept LO7080 gyümölcsprés praktikus csúszásmentes lábakkal rendelkezik, így használat közben nem tud elmozdulni.


További információk:

Energiafogyasztás: 200 W
Feszültség és frekvencia: 220 -240 V, 50/60 Hz
Tápkábel hossza: 100 cm
Méretek: 23 x 50,6 x 18 cm
Tömeg: 5 kg

Kiegészítők: Gyümölcslé-tartály, péptartály, tisztítókefe, fagylalt szűrő, tömőeszköz


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország

Díjak

Díjak Díj nélkül

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Lassúprés
Meghajtás Elektromos

Tengelytípus

Tengely típusa Álló

Tulajdonságok

Péptartály mérete 1 l
Lé tartály mérete 1 l
Sebességfokozatok száma 1
Funkciók Biztonsági biztosíték, Motor hátramenet, Öntisztítás, Lassú facsarás
Töltőnyílás mérete 87 mm
Tulajdonságok Csúszásgátló talpak, Anti drip
Alkalmas Gyökérzöldségek, Gyümölcstermő zöldségek, Citrusfélék, Magvas gyümölcsök, Alma és körte, Egzotikus gyümölcsök, Dinnye- és tökfélék
Vezérlés típusa Gombos
Teljesítmény 200 W
Max. fordulatszám 40 ford/perc
Kábel hosszúsága 100 cm
Zajszint 65 dB

Anyag

Légyűjtő tartály anyaga Műanyag
Szűrő anyaga Rozsdamentes acél

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél

Méret & súly

Mélység 18 cm
Szélesség 23 cm
Magasság 50,6 cm
Tömeg 5 kg

Csomagolás

Csomag tartalma Tisztítókefe, Létartály, Péptartály, Szűrő, Nyomóprés

Díj

Díjak Díj nélkül
Kód:  CONOD539
Termékszám:  LO7080

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05