Oldal frissítése

Concept LO7028

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Concept LO7028

A gyümölcsök fontos részét képezik minden diétának, a Concept LO7028 gyümölcscentrifuga (piros kivitel) segítségével pedig akár otthon is készíthetsz házi készítésű ízletes, vitaminban, ásványi és más fontos anyagokban gazdag gyümölcs koktélokat. A Concept gyümölcscentrifuga segítségével akár 1 liternyi 100%-os gyümölcs- vagy zöldséglevet is készíthetsz. A készülék anyaga egészségbarát, BPA mentes. 

Főbb jellemzők

  • Gyümlcscentrifuga akár 1 liternyi dzsúsz készítéséhez
  • Elérhető piros és fekete kivitelben
  • 1000 W-os teljesítmény
  • A töltőnyílás átmérője 7,2 cm
  • Rozsdamentes acél kések
  • Nyomólemez
  • Egyszerű tisztítás
  • Cseppbiztos rendszer a dzsúsz csepegése ellen (ANTIDRIP)
  • Két választható sebesség a különböző nyers alapanyagok feldolgozásához
  • Biztonsági rendszer
  • Tárolóhely a kábeleknek

Nagy teljesítmény a gyors elkészítésért, és a lenyűgöző ízekért

Elegáns piros színével és modern dizájnjával a Concept L07028 1000 L gyümölcscentrifuga minden konyha stílusos eleme lehet. A tartály 1,8 liter gyümölcsöt képes tárolni, amelyből 1 liternyi friss dzsúsz készíthető. A széles, 7,2 cm-es töltőnyílásnak köszönhetően akár egész gyümölcsöket is facsarhatsz, és mivel a gyümölcsöket így nem szükséges felszeletelned, időt is spórolsz. A rozsdamentes acél kések és a nyomólemez gondoskodik a minőségi végeredményről. A gyümölcsfacsaró teljes mértékben szétszerelhető, amelynek köszönhetően karbantartása gyors és egyszerű. Továbbá közvetlenül a készüléken egy tárolóhelyet is találhatsz a kábelek számára.

A hasznos ANTIDRIP rendszer

Az Antidrip rendszer megakadályozza a folyadékok csöpögését - csak annyi a dolgod, hogy szünetelteted a centrifugálást, kicserléed a poharat és máris folytathatod kedvenc gyümölcseid centrifugázását megszakítás nélkül.

Két sebesség a tökéletes eredmény érdekében

A Concept L07028 gyümölcscentrifuga két sebesség fokozattal rendelkezik a különböző anyagok feldolgozásához: az alacsonyabb fokozat a puha, magasabb létartalmú gyümölcsökhöz (citrusfélék, barack stb.) míg a magasabb fokozat a keményebb és alacsonyabb létartalmú gyümölcsökhöz (répafélék, alma, stb.) használható. A gyártó javaslata alapján elsőnek mindig használd az alacsonyabb fokozatot és ha szükséges növeld a sebességet. 

Kifinomult biztonsági rendszer

A Concept gyümölcscentrifuga része egy biztonsági rendszer, amely megakadályozza a készülék bekapcsolódását abban az esetben ha nincs minden a helyén. A készüléket nem lehet bekapcsolni addig amíg a tartály nincs lezárva a rozsdamentes acél bilinccsel. Ezen felül a csúszásmentes talpak biztosítják a készülék stabilitását a munkafelületen.  

Paraméterek

Töltőnyílás: 7,2 cm
Légyűjtő: 1 l
Gyümölcsrost tartály: 1,8 l
Szín: fekete / piros
Sebesség: 16800 rpm. / Min.
Fogyasztás: 1000 W
Teljesítmény: 220-240 V

Paraméterek

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Karos

Tulajdonságok

Péptartály mérete 1,8 l
Lé tartály mérete 1 l
Sebességfokozatok száma 2
Töltőnyílás mérete 72 mm
Teljesítmény 1 000 W

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  CONOD009
Termékszám:  8595631003176
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15