Oldal frissítése

Concept KK1180 TITAN CARE

5 7 értékelés
5 990 Ft

Concept KK1180 TITAN CARE

A Concept KK1180 hajformázó segít ellenállhatatlan göndör fürtöket készíteni. Az 1,75 méteres forgó tápkábel lehetővé teszi a kényelmes használatot. A hajformázó kiváló minőségű PTC technológiával rendelkezik, amely gyors felmelegítést biztosít. A Concept KK1180 hajformázó maximális működési hőmérséklete 180 °C. A hajformázó csipesszel rendelkezik, amelynek köszönhetően az egyes tincsek könnyen megfoghatók, az eredmény pedig tökéletesen göndör frizura lesz. A szigetelt vég gondoskodik a biztonságos használatról, hogy elkerüld a kellemetlen égési sérüléseket. A Concept KK1180 hajformázó kerámia felülettel rendelkezik, így segítségével tökéletes hullámokat hozhatsz létre bármely alkalomra!


Minőségi kivitelezés

Gyors felmelegedés

Egyenletes hőmérséklet


A Concept KK1180 TITAN CARE hajformázó legfőbb jellemzői

  • Nagyon könnyű kivitelezés és időtlen design
  • A maximális működési hőmérséklet 180 °C
  • A hajformázó kiváló minőségű PTC technológiával rendelkezik a gyors felmelegedés érdekében
  • A csipesz megkönnyíti az egyes tincsek tartását
  • A Concept KK1180 hajformázó kerámia felülettel rendelkezik
  • Praktikus tároló állvány
  • 1,75 méteres tápkábel
  • Praktikus akasztó hurok
  • Piros jelzőfény
  • Szigetelt vég a biztonságos használatért
  • A csipesz kiegészítő teljesen levehető
  • Színe: matt szürke

Segítség a mindennapi frizurák elkészítéséhez

A Concept KK1180 hajformázó tökéletes segítség a pontos és erős göndör fürtök létrehozásához, amelyek igazán tartósak maradnak. Kis tömegének köszönhetően a Concept KK1180 hajformázó könnyen kezelhető. A fény figyelmeztet, ha a hajformázó felmelegedett, és használatra kész.

A Concept KK1180 hajformázó rendkívül gyorsan felmelegszik

Függetlenül attól, hogy van-e tapasztalatod a göndör haj készítésében, vagy sem, a Concept KK1180 hajformázó megkönnyíti munkád. Kezelése szórakoztató lesz, az eredmény pedig stílusos fürtök, amelyek elkápráztatják környezeted. A Concept KK1180 hajformázó csipeszei megkönnyítik az egyes tincsek kiválasztását és tartását, így könnyedén a kívánt formára alakíthatod őket. A hajformázó kiváló minőségű PTC technológiával rendelkezik, amelynek köszönhetően gyorsan felmelegszik. A Concept KK1180 kerámia felülete a hőt egyenletesen oszlatja el az egész felületen, így megvédi hajad az égéstől. Szigetelt vége pedig a használat közbeni biztonságról gondoskodik, hogy elkerüld a kellemetlen égési sérüléseket.

Kényelmesen használható Concept KK1180 hajformázó 

A kellően hosszú elforgatható tápkábel lehetővé teszi a Concept KK1180 hajformázó kényelmes használatát. Az akasztónak köszönhetően kényelmesen felfüggesztheted. A csipeszek levehetők, így rendkívül egyszerűen tisztítható.

További információk:

Maximális üzemi hőmérséklet 180 °C
Fogyasztás: 25 W
Kábel hosszúsága: 175 cm
Méretek: 370 × 33 × 63 mm
Tömeg: 400 g
Csipesz átmérője: 19 mm
Szín: matt szürke


Paraméterek

Típus

Típus Csipeszes

Tulajdonságok

Anyag Kerámia
Teljesítményfelvétel 25 W
Hőmérséklet fokozatok száma 1
Max. hőmérséklet 180 °C
Kábel hosszúsága 1,75 m
Átmérő 19 mm

Működés és kiegészítők

Tartozék típusa Spirálos
Működés és kiegészítők Hideg vég, Csíptetők

Szín

Szín Szürke

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONKU747
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KK1180

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15