Oldal frissítése

Concept KF1320 TITAN CARE

4,5 2 értékelés
6 950 Ft

Concept KF1320 TITAN CARE

A Concept KF1320 hajformázó nagyszerű segítség a tökéletes frizura elkészítésében. Egy lépésben szárítja és formázza a hajat, amelynek köszönhetően pilanatok alatt elkészül frizurád. A KF1320 TITAN CARE hajformázó 1,75 méteresforgó tápkábellel rendelkezik, így kényelmes használatot biztosít, továbbá 2 teljesítményszint, valamint a frizura rögzítésére szolgáló COOL SHOT funkció közül választhatsz. Acsomagban 2 cserélhető kiegészítő található 20 és 30 mm-es átmérővel. Használat közben a hőbiztosíték gondoskodik biztonságodról. A KF1320 TITAN CARE hajformázó kerámia felülettel rendelkezik, amely nagyon gyorsan felmelegszik,és egyenletesen oszlatja el a hőt a teljes felületen. A Concept KF1320 hajformázóval minden frizura tökéletes lesz!


2 cserélhető tartozék

COOL SHOT funkció

Hőbiztosíték


A KF1320 TITAN CARE hajformázó legfőbb jellemzői

  • COOL SHOT funkció a frizura hatékony rögzítéséhez
  • Egy lépésben szárítja és formázza a hajat
  • A Concept KF1320 hajformázó 2 teljesítményszintet és COOL SHOT funkciót kínál a frizura későbbi rögzítéséhez
  • A csomagban 2 cserélhető kiegészítő található 20 és 30 mm-es átmérővel
  • A hajformázó kerámia felülettel rendelkezik
  • KF1320 TITAN CARE behúzható tüskékkel a gubancok ellen
  • 1,75 méteres tápkábel
  • Praktikus akasztó
  • A KF1320 TITAN CARE hajformázó hőbiztosítékkal rendelkezik a túlmelegedés illetve a károsodás megelőzése érdekében
  • Szürke szín

Segítség a mindennapi frizurákhoz

A Concept KF1320 hajformázó nélkülözhetetlen segítséggé válik a mindennapi frizura elkészítésében 600W-os teljesítményének köszönhetően, amely tökéletes eredményt garantál. A hajformázó szárítja és formázza a hajat - mindezt egyetlen lépésben. Pillanatok alatt tökéletes frizurád lesz, amelyet mindenki irigyelni fog. Választhatsz könnyed,közepes hőmérsékleten történő fújás, erős, magas hőmérsékleten történő fújás valamint alacsony hőmérsékleten történő erős fújás közül - ez utóbbi a COOL SHOT funkció, amelyet a frizura rögzítéséhez használhatsz. Tehát pontosan igényeidnek megfelelően választhatod ki a teljesítmény szintjét.

Concept KF1320 cserélhető tartozékokkal

A Concept KF1320 hajformázóhoz két kefe tartozik 20 és 30 mm-es átmérővel, amelyek segítenek az ellenállhatatlan frizura létrehozásában. A kefék rövid és hosszú haj ápolására is alkalmasak. A CLICK-IN rendszer segítségével könnyedén és gyorsan igényeidnek megfelelően változtathatod a kiegészítőket. Csatlakoztasd a Concept KF1320 hajformázó egyikkiegészítőjét, és máris elkezdhetsz alkotni. A nagy kefe a maximális dússág elérésére alkalmas. A Concept KF1320 hajformázó kerámia felülettel rendelkezik, amely rendkívül gyorsan felmelegszik, és egyenletesen oszlatja el a hőt az egész felületen. Annak érdekében, hogy megakadályozd hajad összegubancolódását a frizurakészítése közben, a hajformázó behúzható tüskékkel rendelkezik, amelyek teljes kényelmet biztosítanak használat során.

Első a biztonság először

A kellően hosszú forgó tápkábel lehetővé teszi a Concept KF1320 hajformázó kényelmes használatát. Az akasztó segítségével könnyedén tárolhatod, így mindig kéznél lehet anélkül, hogy akadályozna. A Concept KF1320 hőbiztosítéka pedig védi a hajformázót a túlmelegedéstől.

További információk:

Fogyasztás: 600 W
Kábel hosszúsága: 175 cm
Méretek: 422 × 53 × 76 mm
Tömeg: 450 g
Szín: matt szürke


Paraméterek

Funkciók

Funkciók Gyorsmelegítés

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 600 W
Hőmérséklet fokozat 2
Kábel hosszúsága 1,75 m
Tartozékok Hajkiegyenesítő kefe

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  CONKF754
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KF1320

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20