Oldal frissítése

Concept KF-1400

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept KF-1400

Minden nő azt akarja, hogy szép, és mindig tökéletesen elő. Ez a termék Concept biztosan segít. Hozd létre a segítséget, ez a haj szerint a kívánságaikat. Výrobek kombinuje hned dvě pro ženu důležité věci v jedné: kulmu i fén. Legyen elegáns, stílusos frizura egyszerűen és gyorsan.

Jellemzők és műszaki adatok

  • Öt könnyen cserélhető adapterek
  • gyors felmelegedés
  • Két sebesség és hőmérséklet fokozat
  • Cool funkció sokk
  • ergonómikus forma
  • 360 ° -ban forgatható zsinór

Ez a termék lesz nagy segítség a napi ápolás hajad. A gazdag kiegészítők, akkor a terméket, mint egy klasszikus hajsütővas, forró hajkefe, vagy hajszárító. Meg lehet választani a két levegő sebességét és hőmérsékletét két fokkal.Értékelni fogja a függvény sokk Cool azonnali hűtés vagy gyors hűtés levegővel, hogy rögzítse a frizura.Modern és leghatékonyabb a design. Ez Levegős hajformázó lesz a haverod, miközben mindennapi frizura.

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 550 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 2
Kábel hosszúsága 1,8 m

Szín

Szín Lila
Kód:  CONKF008
Termékszám:  KF1400

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10