Oldal frissítése

Concept KF-1310mo

4,4 37 értékelés
7 690 Ft

Concept KF-1310mo

 

Sokoldalú segítség

A Concept trendi színekben pompázó terméke tökéletes segítőtárs a hajformázásban, minden nő számára. Használata minden hajtípus esetén ajánlott. Ezt a hajformázót nem csak a mindennapos hajviselet elkészítéséhez fejlesztették ki, ugyanis segítségével a modern, legújabb divat szerinti frizurák is könnyedén elkészíthetőek. A Concept KF-1310mo keféje könnyű és gyors frizurakészítést tesz lehetővé, amelynek során a gyengéd formázás ellenére is intenzíven hullámosítja a hajadat, természetesen a stílusodnak, vagy az alkalomnak megfelelően. Az eszköz két - 20 mm és 16 mm átmérőjű - forgókefével lett felszerelve. A Concept KF-1310mo-t akár nagy teljesítményű hajszárítóként is használhatod.

Csak választanod kell

Concept KF-1310mo számos kiváló funkcióval és üzemmóddal rendelkezik. A termék használói két különböző méretű forgókefe, valamint három hőmérsékleti beállítás közül választhatnak, amelyből az egyik a fixálás érdekében hideg levegőt fúj. Ezek a funkciók, természetesen az igényeidnek megfelelően kombinálhatóak.

Miért épp ezt a hajformázót válaszd?

A Concept KF-1310m 400 wattos teljesítményével sokkal gyorsabban és egyszerűbben készítheted el a különféle frizurákat. Sőt, mi több, a cserélhető körkefék használat közben szárítják is hajat. Miért dobnál ki pénzt két különböző termékre, amikor egyben is megkaphatod a kettőt?

Praktikusság mindenek felett

A Concept KF-1310m hajformázót úgy alakították ki, hogy használata egyszerre legyen praktikus, és kényelmes. Erre a körkefe a bizonyíték, amely könnyen cserélhető, ezáltal egyszerűen tisztítható, és még a kezed sem fog elfáradni: csak nyomd meg a gombot és hagyd, hogy a kefe végezze a dolgát. A 190 cm hosszú vezeték 360 –ban elforgatható, így rendkívül egyszerű kezelhetőséget garantál. Az akasztófülnek köszönhetően az eszközt bárhová felakaszthatod.

További információk:

Fogyasztás:
400 W

Feszültség:
230 V

Szín:
Fehér és kék

 

 



 

 

 

Paraméterek

Díjak

Díjak Díj nélkül

Díj

Díjak Díj nélkül

Típus

Típus Fix fejes

Funkciók

Funkciók Hideg levegő, Szárítás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 400 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,9 m
Tartozékok Hullámosító fej
Tulajdonságok 360°-ban forgatható kábel, Akasztónyílás

Szín

Szín Fehér, Kék

Csomagolás

Kiegészítők száma 2 db

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  CONKF002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KF1310MO

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15