Oldal frissítése

Concept GE2010

3,8 17 értékelés
54 290 Ft

Concept GE2010

Imádod a grillezést, és szeretnél otthonodban kényelmesen grillezni, akár rossz időben is? Akkor a Concept GE2010 kontakt grill tökéletes megoldás számodra. Négy tálcát kínál, amelyeken szaftos grillezett ételeket, édes gofrit vagy ízletes paninit készíthetsz. A grill lehetőséget kínál arra is, hogy mindkét lapon egyszerre grillezz.  A felesleges zsírt egy tartályba üríti. AConcept GE2010 termikus szigetelt fogantyúval és csúszásmentes felülettel rendelkezik. A kezelése nagyon egyszerű, akárcsak a grill tisztítása. Közvetlenül a kiváló minőségű, tapadásmentes, teflonbevonatú grillapokon tálalhatsz.

3 készülék 1-ben

BBBQ grillezés nyitott grillapokon

Praktikus hőmérséklet-szabályozó


A Concept GE2010 kontakt grill legfontosabb jellemzői

  • 3 az 1-ben készülék
  • Praktikus hőmérséklet-szabályozó
  • 4 tálcát kínál
  • A grillsütő mindkét főzőlapján egyidejűleg grillezhetsz
  • Minőségi, teflon bevonatú tapadásmentes lemezek
  • Felesleges zsír tartály
  • Közvetlenül kiváló minőségű tapadásmentes grillapokon tálalhatsz
  • A Concept grill egy percfigyelővel is fel van szerelve
  • BBQ grill otthoni grillezéshez
  • Puha és finom gofri vagy panini
  • A Concept GE2010 kontakt grill gyors felmelegedésével tűnik ki
  • A grill könnyen kezelhető és tisztítható
  • Ízletes receptek a Concept Cooking alkalmazásban

A Concept GE2010 egy multifunkcionális grill 

A szépen átsütött szaftos steakek, a ropogós zöldségek vagy az ízletes panini és az édes gofri szerelmese vagy? Igazad van! A Concept GE2010 kontakt grillsütő mindezeket a kívánságokat bármikor teljesíti. A Grill Concept egyszerre 3 készülékről gondoskodik,  így sok helyet takaríthatsz meg a konyhában.

BBQ grill otthoni grillezéshez

Rossz időben is grillezhetsz. Hogyan? A Concept GE2010 kontakt grillsütővel. A grillt nyitott állapotban is használhatod, és mindkét főzőlapot egyszerre használhatod. Az egyik főzőlapon szaftos húst, a másikon pedig ropogós zöldségeket süthetsz. A sima grillapokat ropogós szalonna, ökörcsülök vagy pirított bagett és burgonyás palacsinta elkészítéséhez használhatod. Mindenkimegtalálja a maga kedvencét, és a képzeletnek nincs határa. Még a zöldségpogácsák vagy a sajtok sem ragadnak rá a sütőlapra. Tehát mi jót fogsz készíteni?

A Concept GE2010 készülék tökéletesen elkészíti kedvenc ételeidet

A Concept GE2010 kontakt grillsütővel a marhahús, sertéshús, csirke vagy pulyka grillezésének mestere leszel. Készítsd el a húst úgy, ahogyan szereted. A grillapok bordázott felületei a felesleges zsiradékot és szaftot egy gyűjtőtartályba vezetik. Ezáltal a hús valóban grillezett lesz, nem pedig párolt. Az olasz panini szerelmesei is élvezni fogják. Ezeket a mozgatható felsőlapnak köszönhetően készítheted el, amely szabadon ráhelyezhető a behelyezett ételre.

Puha és finom gofri

A Concept GE2010 kontakt grillsütővel könnyedén készíthetsz édes gofrit, amely beindítja a napot. Egyszerűen cseréld ki a grillapokat, készítsd el a tésztát, és készíts ízletes és habos gofrit az egész család számára. Gofri csokoládéval, eperrel vagy csak olvasztott vajjal?

A nagy teljesítményű Concept GE2010 grill számos hasznos funkcióval rendelkezik

A Concept GE2010 kontakt grill gyors felmelegedésével tűnik ki, így a kiváló minőségű tapadásmentes lemezeken még a magas steakeket is tökéletesen, rövid idő alatt megsütheted. Ahhoz, hogy az ételek megfelelő hőmérsékletűek legyenek, egyszerűen állítsd be a hőmérsékletet a hőmérsékletszabályozóval. A Grill Concept egy perc alapú időzítővel is fel van szerelve, amely figyelmeztet,ha a beállított grillezési idő letelt. Legyen szó télről vagy nyárról, mostantól már teljesen mindegy. A grillt beltéren és kültéren is használhatod. Otthoni használat esetén javasoljuk, hogy a grillt páraelszívó alá helyezd. A gyűjtőedényt és a grillapokat kényelmesen elmoshatod mosogatógépben, vagy egyszerűen áttörölheted papírtörlővel.

Ízletes receptek a Concept Cooking alkalmazásban

A Concept egy új Concept Cooking alkalmazást is készített számodra, ahol rengeteg remek tippet és receptet találsz. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerre is használható. Válassz a (desszertek, RAW, lekvárok, saláták, levesek, chutney-k stb.) lapok közül, és kezdj el főzni. Akár az otthon található készüléknek megfelelően is választhatsz.


Paraméterek

Grill típusa

Működési elv Elektromos
Grill típusa Kontakt, Asztali, 3 az 1-ben, BBQ, Hordozható

Anyag

Grillezőfelület anyaga Teflon
Grill anyaga Rozsdamentes acél

Grillfelület méretei

Grillfelület 667 cm2
Grillfelület szélessége 29 cm
Grillfelület mélysége 23 cm

Grill méretei

Grill magassága 13,4 cm
Grill szélessége 36,3 cm
Grill mélysége 36,8 cm

Tömeg

Súly 4,9 kg

Felszereltség

Felszereltség Kivehető rács

Tulajdonságok

Tejlesítmény 2 000 W
Programok száma 2
Grillfelületek száma 2
Tápkábel hossza 0,7 m

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

További tulajdonságok

Mosogatógépben mosható Igen
Kód:  CONEG957
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GE2010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10