Oldal frissítése

CONCEPT FR3500

5 2 értékelés
31 990 Ft

CONCEPT FR3500

Szereted az olajban sült ételeket, de szeretnéd egészségesebb módon elkészíteni őket? Akkor a Concept FR3500 forrólevegős sütő tökéletes a számodra. A forró levegő keringetése miatt nincs szükség olaj használatára. Az étel egészségesebb, ízletes és ropogós lesz. A hőmérséklet a termosztát segítségével könnyen beállítható a 80 °C és 200 °C közötti skálán. A Concept olajsütő áttekinthető LED-es érintőképernyővel és praktikus időzítővel rendelkezik. 8 előre beállított program közül választhatsz, amelyek gondoskodnak a kedvenc ételeid egészséges elkészítési módjáról. A sütés mellett a forrólevegős sütőben roston és csőben sütni, valamint grillezni is lehet.

A sütés egészséges módja

8 program

A kosár kapacitása 3,5 l


A Concept FR3500 forrólevegős sütő legfontosabb jellemzői

  • Áttekinthető LED kijelző érintésvezérléssel
  • Elegendő 3,5 literes kapacitás
  • Egészséges ételek olaj használata nélkül
  • A működési elv a forró levegő körkörös áramlásán alapul
  • Az ételek kevesebb kalóriát, koleszterint és zsírt tartalmaznak
  • Kompakt méretek
  • A forrólevegős sütőben roston és csőben süthetsz valamint grillezhetsz is
  • A Concept FR3500 egyszerre több készülék funkcióját is ellátja
  • 8 előre beállított program közül választhatsz 
  • A hőmérséklet 80 és 200 °C között állítható
  • A praktikus időzítő sem hiányzik
  • A receptek a praktikus mini szakácskönyvben találhatók

Egészséges ételek olaj használata nélkül

A Concept FR3500 forrólevegős sütő minden háztartás nagyszerű segédeszköze. Leginkább azt fogod értékelni, hogy olaj nélkül készítheted el az ételeket, így egészségesebb és ropogós ételeket élvezhetsz. A forrólevegős fritőz működésének alapelve a forró levegő körkörös áramlásán alapul, amely biztosítja a kedvenc ételeid egyenletes átsütését. Az ételek kevesebb kalóriát, koleszterint és zsírt tartalmaznak. Ráadásul elkerülheted a hagyományos olajban sütésből eredő kellemetlen szagot. Élvezd kedvenc ételeid egészségesebb és ízletes változatát.

Süss olajban, csőben, grillezz, olvassz ki vagy száríts a Concept FR3500 forrólevegős sütőben

A Concept FR3500 forrólevegős sütő egyszerre több készülék funkcióját is ellátja, így nemcsak sok időt, de helyet is megtakarít a konyhában. A forrólevegős sütőben az olajban sütés mellett csőben és roston sütni valamint grillezni is lehet. A Concept FR3500 olajsütőben kényelmesen készíthetsz ropogós sült krumplit, szaftos grillezett zöldségeket, finom desszerteket vagy csodálatosan ropogós húst. Kompakt méretének köszönhetően a fritőzt bárhová magaddal viheted, és a nyaralódban vagy a hétvégi házadban is egészséges ételeket fogyaszthatsz.

A Concept FR3500 forrólevegős sütő egyszerű és intuitív vezérlése

A Concept FR3500 forrólevegős sütő egyszerű és intuitív kezelőszervekkel rendelkezik, aminek köszönhetően gyerekjáték a gép kezelése. A sütő érintőképernyős LED kijelzővel rendelkezik. 8 előre beállított program közül választhatsz - steak, csirke, tenger gyümölcsei, hal, pizza, sült krumpli, sütés, zöldségek. Egyszerűen csak válassz egy programot, és a Concept olajsütő minden másról gondoskodik. A készülék magától beállítja a sütési időt és a kívánt hőmérsékletet. Hangjelzés tudatja veled, ha a program befejeződött. Szükség esetén a hőmérsékletet kézzel is beállíthatod. A hőmérséklet 80 és 200 °C között állítható. A praktikus időzítő sem hiányzik, amely figyeli a szükséges elkészítési időt.

Első a biztonság

A Concept FR3500 forrólevegős sütő túlmelegedés elleni biztonsági zárral és praktikus, mindig hűvös tapintású fogantyúval rendelkezik. A kivehető kosár kiváló minőségű tapadásmentes felületből készült, amely biztosítja, hogy az ételek nem égnek le. A 3,5 literes kosár kényelmesen elhelyezhető a mosogatógépben. A csúszásmentes lábak megakadályozzák a működés közbeni elmozdulást.

A receptek a mini szakácskönyvben találhatók

A Concept FR3500 forrólevegős sütő csomagjában egy praktikus mini szakácskönyvet is találsz ötletekkel gyors receptekhez.

Paraméterek

Sütés típusa

Típusa Forrólevegős sütő

Űrtartalom

Űrtartalom 4,3 l

Szín

Szín Fekete, Inox

Funkciók

Funkciók Időzítő, Hőmérséklet szabályozás, Automatikus programok

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Fritőz kosarak száma 1
Minimális hőmérséklet 80 °C
Maximális hőmérséklet 200 °C
Programok száma 8
Vezérlés Digitális
Tulajdonságok Tapadásmentes felület, Kijelző, Túlmelegedés elleni védelem, Mosogatógépben mosható

Méret & súly

Mélység 34,8 cm
Szélesség 34,7 cm
Magasság 38,3 cm
Tömeg 4,7 kg
Kód:  CONFR775
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FR3500

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15