Oldal frissítése

Concept ET-5050

4,4 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Concept ET-5050

A Concept ET-5050 egy egy cseh gyártó által tervezett elektromos sütő, ami egyben mikrohullámú sütő és hagyományos sütő is, így rengeteg helyet spórolhatsz vele. Nem csak sütésre, hanem grillezésre, melegítésre és olvasztásra is használható. Használata rendkívül egyszerű, csak válaszd ki a kívánt hőmérsékletet és programot. A sütőn 1 és 120 perc közötti időzítő is van, és az idő lejártát egy hang jelzi.
A készülék szállíthatósága is nagyon praktikus. Ha például egy vidéki házikóba mész, könnyedén magaddal viheted a Concept elektromos mini sütőt. A sütő teljes nettó térfogata 38 liter, felülete tapadásmentes. A tartozékok közé tartoznak a nyársak, a rostély, valamint a csepegtető tálca.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méret

Magasság 35,5 cm
Szélesség 53 cm
Mélység 35 cm

Típus

Típus Minisütő

Tulajdonságok

Űrtartalom 38 l
Teljesítményfelvétel 1 800 W

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Sütőprogramok Grill
Kód:  ECO102b
Termékszám:  ET5050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15