Oldal frissítése

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében  bemutatótermünk csomagátadó pontként változatlan nyitvatartással üzemel.

Március 15-én, hétfőn budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz

CONCEPT CP2010 gőzmop 2 az 1-ben

39 990 Ft
31 490 Ft áfa nélkül

CONCEPT CP2010 gőzmop 2 az 1-ben

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó egy olyan készülék, amely a a háztartásban általában megtalálható baktériumok 99%-át pusztítja el a forró gőz segítségével. A gőztisztítás magas, körülbelül 100°C-os hőmérsékletet alkalmaz, magas nyomással alakítja a vizet gőzzé. A gőz erejével minden szennyeződést felold, ezáltal a takarítás gyorsabb és hatékonyabb. Mivel nem használ vegyszereket a tisztításhoz, még környezetbarát is. A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó lehetővé teszi a padló felmosását felmosóvödör nélkül. Neked csak annyi a dolgod, hogy megtöltöd a tartályt vízzel, ráhelyezed a fejet, ezt követően pedig a felmosó 30 másodperc alatt felmelegszik és máris megkezdheted a használatát. A felhasználása igazán széleskörű, hiszen a kemény padlók mellett képes a szőnyeg tisztítására is azzal a különleges csúszófejjel, amely a padlótisztító fejen található.

Tökéletes tisztaság

2 az 1-ben

A kiegészítők széles választéka


A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó fő jellemzői

 • A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölő felmosó elpusztítja a baktériumok 99% -át a forró gőzzel
 • A gőztisztítás 100 °C körüli magas hőmérsékletet használ
 • A gőz ereje képes feloldani az összes szennyeződést
 • A vegyszeres tisztítószerek hiányának köszönhetően környezetbarát is
 • Lehetővé teszi a padló felmosását vödör használata nélkül
 • Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a tartályt vízzel és ráhelyezed a fejet
 • A Concept CP2010 2 az 1-ben felmosó 30 másodpercen belül felmelegszik
 • A kemény padlók mellett szőnyegtisztítást is végez
 • Segítségével megtisztíthatod az üvegfelületeket, ablakokat, tükröket, a fürdőszobát, WC-t, mosdókagylót és a kárpitozott felületet
 • A nejlon kefés fej kezeli a konyhában található szennyeződéseket is
 • A gőz kiválóan oldja a szappant és a vízkövet
 • A kefés résszívófej segítségével elérhetsz a nehezen hozzáférhető területekre is
 • Szín: zöld-fehér

A Concept Mop elpusztítja a baktériumok 99%-át

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó a gőz erejét használja a tisztításhoz, amellyel képes a háztartásban található baktériumok 99%-nak eltávolításához és elpusztításához. A nagy nyomás és a magas, körülbelül 100°C-os hőmérséklet kombinációjával a gőztisztítás tökéletes végeredményeket biztosít. A készülék vízből generálja a gőzt, amelyet a nagy nyomás segítségével juttat ki a felmosófejen, ahol aztán minden szennyeződést könnyedén és kíméletesen old fel. A végeredmény pedig kifogástalan tisztaság és fertőtlenített felület.

Könnyű és gyors felmosás

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó felmosóvödör használata nélkül garantál tiszta és csodálatosan ragyogó padlót. Töltsd meg a 400 ml-es víztartályt, majd helyezd vissza a textil fejet és 30 másodperc múlva adagolhatod a gőzt a nyomófej segítségével. A mop fej ideális a szőnyegekre is, ehhez használd a különleges, padlótisztító fejen található csúszófejet. A kábelt praktikusan tárolhatod a Concept CP2010 2 az 1-ben felmosó külön erre a célra kialakított tartójában.

Concept gőzölős felmosó számos kiegészítővel és széleskörű felhasználással

A Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosó egyik legnagyobb előnye a széleskörű felhasználása, ezt pedig a számos hozzá tartozó kiegészítő teszi lehetővé. A tartozékok magában foglalják a tömlőket a fokozottan szennyezett területekhez, egy gumibetétes törlőfejet a sima felületekre, egy gőzölő diffúzort a nagyobb területekre, egy résszívófejet, egy szűkítőfejet, egy textil tisztítófejet és egy kefés fejet. Pontosan ezért a Concept gőztisztító használata igazán egyszerű sokféle felületen, mint például az üveg, ablakok, tükrök, fürdőszoba, mellékhelyiség, sőt még a mosdókagyló, kárpités padló is beletartozik. Segítségével megtisztíthatod még a függönyöket vagy a drapériákat is a gőzölős fejjel anélkül, hogy azokat le kellene venned a helyükről.

Tiszta és ragyogó konyha

A drótkefével és a nejlon kefével, amely szintén a Concept CP2010 készletének része, bármilyen szennyeződéssel megbirkózol a konyhában. A gőzöléssel végzett tisztítás igazán költséghatékony, hiszen ehhez csak átlagos csak vízre van szükséged minimális áramfogyasztással, tisztítószerek nélkül.

Tökéletesen tiszta fürdőszoba a Concept CP2010 2 az 1-ben gőzölős felmosóval

Használd a különleges gumibetétes fejet és textil fejet az egész fürdőszoba kitisztításához, a zuhannyal együtt. A gőz remekül oldja a szappant és a vízkövet, ugyanakkor minden felülettel kíméletes. A kefés résszívófejjel könnyen és gyorsan távolíthatod el a port a mosógép, a bútorok, a radiátorok és a konyhaszekrény mögül. A CP2010 2 az 1-ben kifogástalan tisztaságot nyújt az egész házban vagy lakásban.

További információ:

Víztartály kapacitása:
400 ml

Mosószer tartály kapacitása:
150 ml
Bemelegedési idő:
30 s

Gőzölés üzemideje:
20 perc

Energiafogyasztás:
1500 W

Tápkábel hossza:
5 m


4,6
9 vásárló értékelte
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Tartály térfogata 0,4 l

Funkciók

Funkciók Kontroll lámpa

Rendeltetés

Rendeltetés Padlómosás
Megfelelő Kemény padló

Tulajdonságok

Funkciók Gőz készenlét jelzés, Kontroll lámpa
Kód:  CONPM130
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  CP2010
P-DC1-WEB10