Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN

-8%
32 020 Ft
29 490 Ft
23 220 Ft áfa nélkül

Concept CP2000 2in1 PERFECT CLEAN

A Concept CP2000 2 az 1-ben  PERFECT CLEAN egy forradalmi segédeszköz, amellyel gyorsan és egyszerűen megtisztítod otthonodat. A gőzölős felmosó nem csak az otthonodban lévő összes padlót törli fel, hanem tartalmaz egy kézi készüléket is, amely a konyhában, a fürdőszobában és más helyiségekben takarít az egyes felületekhez tervezett, különleges kiegészítők segítségével. A készülék a gőztechnológiát alkalmazza, amely 80 ° C-nál magasabb hőmérsékleten elpusztítja az összes baktérium 99% -át, ezáltal felülmúlhatatlan segítséget nyújtva neked. A CP2000 takarítóhoz rengeteg tartozék jár, így széles körben használják.

A Concept CP2000 2 in 1 PERFECT CLEAN legfontosabb jellemzői

 • Gőzös felmosó és kézi egység egyben
 • A Concept CP2000 készülék a padlók feltörlésére szolgál
 • A kézi készüléket használd a különböző típusú felületek tisztításához!
 • Széleskörű használat
 • 80 ° C feletti hőmérsékletű gőzt használ
 • A gőzadagolás ideje 20 perc
 • Gőzszabályozás
 • Könnyű és gyors takarítás
 • Kábelhossz 5 m
 • Sokféle tartozék
 • A Concept CP2000 készülék gyengéden kezeli a felületeket
 • Speciális fogantyú a tároláshoz
 • Színes design: fehér-türkiz

Gőzös felmosó a tökéletes takarításhoz

A gőzös felmosó lehetővé teszi, hogy a Concept CP2000 készülékkel vödör használata nélkül töröld fel a padlót. Csak töltsd fel a tartályt vízzel, tedd rá a fedelet, és 30 másodpercen belül a mop felmelegszik, és elkezdheted a tisztítást! Minden nagyon gyorsan és egyszerűen megy végbe. Használata rendkívül széleskörű, hiszen a kemény padlók mellett játszva tisztítja a szőnyegeket is, egy különleges csúszókának köszönhetően, amely a padlófúvókához van csatlakoztatva.

Sokféle tartozék

A Concept  CP2000 gőzös felmosó előnye a széleskörű használat, amelyet sokféle tartozékai tesznek lehetővé. Ezek között vannak tömlők a szennyezett terület jobb hozzáférhetőségéhez, feltét a síkfelületek fényesítéséhez, a nagyobb területekhez gőz-befúvó, különböző szögű kiegészítők, sűrítő fúvóka, a szennyeződést elnyelő tisztítóruha és aprólékos kefék. Ennek köszönhetően könnyen használhatod a készüléket különböző felületek, például üvegfelületek, ablakok, tükrök, fürdőszoba, WC, mosdó- és mosogatókagylók, kárpitok és természetesen padlók tisztítására. A gőzös felmosó tisztítja a függönyöket vagy tapétákat is anélkül, hogy eltávolítanád őket.

Fürdőszoba és konyha – skatulyából kihúzva

Mivel a gőztisztítás teljesen ökológiai, mivel nem használ semmiféle fertőtlenítőszert, a Concept CP2000 készülék nagy segítséget nyújt az egész konyha tisztításához. A konyhában lévő mindenféle szennyeződést drót- és nejlon kefékkel kell kezelni, amelyek a tartozékok részét képezik. Egy speciális spatulával és ruhával egyaránt lemoshatod az egész fürdőszobát, beleértve a zuhanyzót is. A gőz kiváló oldó hatású a szappanos és vizes szennyezésekre, így a fürdőszobádat tisztává és fényessé teszi, mintha új lenne. A Concept CP2000 2in1 A PERFECT CLEAN készülék garantálja az egész lakásod vagy otthonod tökéletes tisztaságát.

4,4
102 felhasználó értékelte
2 000+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 500 W
Tartály térfogata 0,4 l

Funkciók

Funkciók Gőz készenlét jelzés

Rendeltetés

Rendeltetés Padlómosás, Ablaktisztítás
Megfelelő Kemény padló, Ablaktisztítás

Tulajdonságok

Víztartály térfogata 0,4 l
Funkciók Gőz készenlét jelzés
Tápegység típusa Hálózati
Kód:  CONCP200
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  CP2000
P-DC1-WEB0