Oldal frissítése

CONCEPT CE3541

4,7 20 értékelés
7 290 Ft

CONCEPT CE3541

Szeretnél frissen facsart gyümölcslevet egy jó reggelihez? Ha a citruslevek szerelmese vagy, a Concept CE3541 citrusprés elengedhetetlen kelléke lesz otthonodnak. 2 préskúp áll rendelkezésre, amelyet a citrusfélék méretének megfelelően választhatsz ki. Egyszerűen helyezd a gyümölcs egyik felét a préskúpra, és nyomd lefelé. A gép automatikusan elindul. Ezután teljesen szétszerelheted és beteheted a mosogatógépbe.


2 préskúp

Automatikus be/ki kapcsolás

Teljesen szétszerelhető

A Concept CE3541 citrusprés legfőbb jellemzői

  • A Concept CE3541 prés 2 préskúppal rendelkezik
  • Citrusfélék egyszerű és gyors préseléséhez
  • A gyümölcs egyik felét tedd a préskúpra, és nyomd lefelé
  • A nyomással működő prés automatikusan elindul
  • A műanyag burkolat nagy ellenállással rendelkezik
  • Nagyon könnyű tömeg 
  • A szűrő hatékonyan elválasztja a magokat és a gyümölcshúst a gyümölcslétől
  • Fekete kivitelezés

Citrusfélék egyszerű és gyors préselése

A friss, vitaminokkal teli gyümölcslevek szerelmese vagy? A fekete Concept CE3541 citrusfacsaró segít a citrusfélék gyors és egyszerű préseléséhez. Egyszerűen helyezd a gyümölcs felét a préskúpra, és nyomd lefelé. A préskúp megnyomásával a Concept CE3541 automatikusan bekapcsol.

A Concept CE3541 citrusprés 2 méretű préskúpot kínál

A Concept CE3541 citrusprés 2 préskúpot tartalmaz, amelyeket a citrusfélék típusának megfelelően választhatsz ki. A kisebbik kiválóan alkalmas lime-ok vagy mandarinok préselésére. A nagyobb méretű prés citrom, narancs és grapefruit levének préselésére használható.

Concept CE3541 minőségi kivitelezéssel

A Concept CE3541 citrusprés kiváló minőségű anyagból készült, amely a készülék hosszú élettartamát biztosítja. A műanyag burkolat nagy tartósságú, és a prés nagyon könnyű. Szűrőt is tartalmaz, hogy hatékonyan elválassza a magokat és a gyümölcshúst a létől. A Concept CE3541 csúszásmentes lábakkal is rendelkezik, amelyek megakadályozzák a működés közbeni elmozdulást.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Gyümölcsfacsaró típusa Lassúprés
Meghajtás Elektromos

Tulajdonságok

Lé tartály mérete 1 l
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható

Anyag

Légyűjtő tartály anyaga Műanyag
Szűrő anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 24 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 28 cm
Kód:  CONLC338
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CE3541

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15