Oldal frissítése

Concept CA3000 Perfect Air Smart párásítóval

4,0 19 értékelés
158 290 Ft

Concept CA3000 Perfect Air Smart párásítóval

Élvezd a tiszta és friss levegőt a Concept CA3000 Perfect Air Smart párásítós légtisztítójával. 8 légáramlási sebességet kínál 488 m3/órás kapacitással. A készülék maximum 60 m2-es helyiségekhez ideális. Igénybe veheted a praktikus 12 órás időzítőt is. A hétszeres szűrőrendszer magába szív mindent szennyeződést és megakadályozza azok továbbterjedését. A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn tekintheted meg. A szennyezettség mértékét a színes háttérvilágítás is kijelzi,amelynek köszönhetően mindig tisztában leszel a levegő aktuális minőségével. A Concept légtisztító praktikus párásítóval és szennyezettség érzékelővel is rendelkezik.

Hétszeres szűrés

Szennyeződés érzékelő

Párásító


A Concept CA3000 Perfect Air Smart légtisztító párásítással fő jellemzői

  • Légtisztító párásítóval
  • Alkalmas maximum 60 m2 -es helyiségekhez
  • Praktikus időzítő 12 órás beállítás lehetőségével
  • A hétszeres szűrőrendszer minden szennyeződést kiszűr
  • A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED-kijelzőn tekintheted meg
  • A szennyezettség mértékét a színes háttérvilágítás is mutatja
  • Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-nak eltávolításáról
  • Természetesen gyermekbiztonsági zárral is rendelkezik
  • Az egyes szűrőrétegek kiszűrik az egyes típusú szennyeződéseket, ezeknek a rétegeknek a kombinációja tökéletes eredményt biztosít
  • A fejlett technológia figyeli a szűrők aktuális állapotát
  • Könnyű kapcsolat Wi-Fi-n keresztül
  • Éjszakai üzemmód a minőségi alvásért
  • A Concept CA3000 légtisztító por-, katalitikus-, szén-, antibakteriális- és HEPA 13-as szűrőt tartalmaz
  • Ultraibolya sugárzás a levegő jobb minőségéért

Tiszta és friss levegő

A tiszta és egészséges levegő minden háztartás alapja. A Concept CA3000 Perfect Air Smart légtisztító párásítóval könnyedén segíthet ennek elérésében. Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-nak eltávolításáról. Ennek eredményeként lenyűgözően tiszta és friss levegőt lélegezhetsz.

Concept CA3000 nagy teljesítményű légtisztító

A légtisztító segítségével mindig kifogástalanul tiszta és üde lesz otthonod. A párásítóval ellátott Concept CA3000 Perfect Air Smart légtisztító maximum 60 m2-es helyiségekhez ideális, 8 légáramlási sebességet kínál 488 m3/órás kapacitással. A fehér színű modern megjelenésű légtisztító az otthonod büszkeségévé válhat. Használd a praktikus időzítőt, amelyen kényelmes, 12 órás üzemidőt is beállíthatsz. Természetesen a gyermekbiztonsági zár sem hiányozhat belőle. Amennyiben allergiában,krónikus- vagy akut légzőszervi betegségben vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz, minden bizonnyal hamar megszereted a Concept CA3000 légtisztítót. Nem okoz számára problémát a baktériumok, allergének, szmog, szagok és káros anyagok megszüntetése. A végeredmény pedig egészségesebb és jobb levegő.

Hétszeres szűrőrendszer

A Concept CA3000 légtisztító szíve az a hétszeres szűrőrendszer, amely minden szennyeződést magába szív és ezáltal megakadályozza azok további terjedését. Többek között a légtisztító megszabadul a levegőben található szennyeződések 99,9%-tól. Az egyes szűrők kiszűrik a bizonyos típusú szennyeződéseket, ezeknek a különféle rétegeknek az együttes kombinációja pedig páratlan végeredményt nyújt. Az otthonodban így mindig tökéletesen tiszta és friss lehet a levegő. A fejlett technológia képesmegfigyelni a szűrő aktuális állapotát, és amennyiben szükséges annak a cseréje, úgy tájékoztat róla.

Színes háttérvilágítás a légminőség ellenőrzéséhez

A Concept CA3000 légtisztító készülék egyik legnagyobb előnye a szenzitív érzékelője, amely valós időben határozza meg a levegőben található por (PM2,5) mennyiségét. Ezáltal mindig tudni fogod, mennyire szennyezettek az egyes helyiségek. Amint elindítod a készüléket, az SMART üzemmódba kapcsol, amely automatikusan leolvassa a szennyezettség aktuális állapotát. Attól függően, hogy milyen értéket határozott meg a Concept CA3000 légtisztító, ahhoz mérten állítja be a tisztítás optimális sebességét.Ezt követően a jól olvasható LED kijelzőn jeleníti meg a pontos hőmérsékletet. A szennyezettség mértékét a színes háttérvilágítással jelzi, ennek hála nagyon könnyedén tájékoztat a levegő aktuális minőségéről. A zöld szín jelzi a kiváló légminőséget (akár 80 PM2,5). Amennyiben sárga színnel világít, az közepes szennyezettséget jelöl (121 – 160 PM2,5). Végül a piros szín a magas szennyezettségre figyelmeztet (161 PM2,5 vagy több).

A légtisztító tartalmaz egy praktikus párásítót is

A Concept CA3000 légtisztító párásítóval is büszkélkedhet, tehát megszabadít a száraz levegőtől, amely nem csak az allergiában, asztmában és légzőszervi betegségekben szenvedő felhasználóknak okozhat bosszúságot. A száraz levegő ugyanis kedvezőtlen hatással bír a szervezetünk általános fáradtságára is. Egyszerűen töltsd meg a párásító tartályát vízzel, kapcsold be a Concept CA3000 készülékét és pillanatok alatt lenyűgözően párás levegőt élvezhetsz a szobában, amely ideális a belélegzéshez. Apárásító maximális teljesítménye 86 ml/óra. Egyetlen feltöltéssel 54 teljes órán keresztül képes a párásításra.

Könnyű kapcsolódás WiFi-n keresztül

Semmi sem kényelmesebb, mint a mobiltelefonos vezérlés. A Concept CA3000 készülékét ugyanis irányíthatod Wi-Fi-n keresztül az iOS és Android rendszerekre ingyenesen elérhető Concept Home mobilalkalmazással. Ha nem is tartózkodsz éppen otthon, akkor is előkészítheted az ideális környezetet, mielőtt hazaérnél a munkából vagy sétából. Az alkalmazásban lehetőséged van beállítani a légtisztító bekapcsolásának és kikapcsolásának idejét. Természetesen egyéb hasznos funkciókat is beállíthatsz, mintpéldául a tisztítás sebessége, a szűrő állapota vagy ellenőrizheted a levegő aktuális minőségét is. Amennyiben nem kedveled a mobilalkalmazásokat, úgy egyszerűen szabályozhatod a Concept CA3000 készülékét a kijelzőn található gombokkal vagy a távirányítóval.

Éjszakai üzemmód a minőségi alvásért

Ébredj minden reggel tele energiával, ehhez járul hozzá a Concept CA3000 légtisztító éjszakai üzemmódja, amely automatikusan aktiválódik, hogyha sötét van a szobában, illetve Te magad is aktiválhatod azt manuálisan a SLEEP gomb megnyomásával. A csupán 30 dB-es zajszintjével ideális a hálószobába vagy a gyermekszobába is. Éjszakai üzemmódban a kijelző és a színes háttérvilágítás is kikapcsolnak, így semmi sem zavarhat alvás közben.

Szűrők a tökéletesen tiszta levegőhöz

A Concept CA3000 légtisztító por-, katalitikus-, szén-, antibakteriális- és HEPA 13-as szűrővel is büszkélkedhet, így gondoskodik a páratlanul tiszta levegőről a helyiségekben. A porszűrő kiszűri a durvább szennyeződéseket a levegőből (por részecskék, hajszálak, állati szőrszálak, pollen és más szennyeződések). A katalitikus szűrő könnyedén bontja szét az ammóniát, benzolt és más káros anyagokat. A szénszűrő magába szívja a toxikus, fullasztó és más veszélyes szagos gázokat és gőzöket, mintpéldául a formaldehid, benzol és cigarettafüst. Az antibakteriális szűrő megszabadul minden baktériumtól és gombától. A HEPA 13-as szűrő 99,9%-os hatékonysággal szűri ki az akár 0,1%-os mikrorészecskéket (por, pollen, füst, baktérium, vírusok, allergének, penész spórák, stb.)

Concept CA3000 UV sugárzással a jobb légminőség érdekében

Az ultraibolya sugárzás többek között javítja a levegő össz-minőségét, amely pedig cserében megszabadul a káros baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól és magába szívja a kellemetlen szagokat is. Mindezt az elektromos kibocsátással éri el, amely növeli a negatív töltésű ionok (az úgynevezett levegő vitaminok) mennyiségét a levegőben, ez pedig jelentősen befolyásolja a levegő minőségét.Ezeknek az ionoknak a száma rendkívül pozitív hatással bír a belégzés minőségére, az emberi elmére, a jobb koncentrációra és a fokozott teljesítményre. Sőt, segíthet még a kellemetlen fejfájásokkal szemben is. Emellett az ionizáló magába szívja a pozitív töltésű por-, vírus- és baktérium részecskéket és megszünteti a cigarettafüstöt is. Mindkét funkciót külön kikapcsolhatod a Concept CA3000 légtisztító készülékén.

PM2,5 részecskék a levegőben

A levegőben található PM2,5 repülő részecskék maximum 2,5 mikrométer átmérőjűek, ezek a részecskék pedig akár 28-szor kisebbek, mint az emberi haj átmérője, és 36-szor kisebbek egy homokszemcsénél. Ezeknek a szennyeződéseknek a belélegzése olyan problémákat okozhat, amely kihat az emberi egészségre.

Perfect Air termékcsalád a minőségi levegőért

Szeretnél tiszta és friss levegőt az otthonodban? Használd ki a Concept márka Perfect Air termékcsaládjának előnyeit.

További információ:


Légáramlás: 488 m3/óra
Maximum 60 m2-es helyiségekhez ideális
Párásítás (víztartály térfogata: 1,3 l; teljesítmény 24-86 ml/óra)
Zajszintje 30-60 dB
Frekvencia: 1,7 MHz
Szín: fehér/ezüst
Energiafogyasztás: 85 W
Méretek: 400 × 620 × 230 mm


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 85 W
Légtisztító teljesítmény 488 m3/óra
Ajánlott szobaméret 60 m2
Maximális zajszint 60 dB(A)
Minimális zajszint 30 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző, Távirányító, Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Funkciók

Funkciók Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Párásító

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Por, Katalitikus, Antibakteriális, UV sugárzás
Kód:  CONCV832
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CA3000

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20