Oldal frissítése

Concept CA1030 Perfect Air Smart

4,5 15 értékelés
64 790 Ft

Concept CA1030 Perfect Air Smart

Élvezd a tiszta és friss levegőt a Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztítójával. 3 légáramlási sebességet kínál 200 m3/órás kapacitással. A készülék maximum 30 m2-es helyiségekhez ideális. Igénybe veheted a praktikus 8 órás időzítőt is. A négyszeres szűrőrendszer magába szív mindent szennyeződést és megakadályozza azok továbbterjedését. A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn tekintheted meg.

4x szűrés

Szennyeződés érzékelő

Mobilalkalmazás


A Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító főbb jellemzői

  • Készülék a legfeljebb 30 m2 -es szobák számára
  • Praktikus időzítő 8 órás beállítás lehetőségével
  • A négyszeres szűrőrendszer minden szennyeződést kiszűr
  • A pontos hőmérsékletet a jól olvasható LED kijelzőn tekintheted meg
  • Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-nak eltávolításáról
  • Természetesen gyermekbiztonsági zárral is rendelkezik
  • Az egyes szűrőrétegek kiszűrik az egyes típusú szennyeződéseket, ezeknek a rétegeknek a kombinációja tökéletes eredményt biztosít
  • A fejlett technológia figyeli a szűrők aktuális állapotát
  • Könnyű kapcsolat Wi-Fi-n keresztül
  • A Concept CA1030 légtisztító por-, szén- és HEPA 13 szűrőt és ionizálót tartalmaz

Tiszta és friss levegő

A tiszta és egészséges levegő minden háztartás alapja. A Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító könnyedén segíthet ennek elérésében. Gondoskodik a baktériumok, vírusok és allergének 99,9%-nak eltávolításáról. Ennek eredményeként lenyűgözően tiszta és friss levegőt lélegezhetsz.

Concept CA1030 nagy teljesítményű légtisztító

A légtisztító segítségével mindig kifogástalanul tiszta és üde lesz otthonod. A Concept CA1030 Perfect Air Smart légtisztító maximum 30 m2-es helyiségekhez ideális, 3 légáramlási sebességet kínál 200 m3/órás kapacitással. A fehér színű modern megjelenésű légtisztító az otthonod büszkeségévé válhat. Használd a praktikus időzítőt, amelyen kényelmes, 8 órás üzemidőt is beállíthatsz. Természetesen a gyermekbiztonsági zár sem hiányozhat belőle. Amennyiben allergiában, krónikus-vagy akut légzőszervi betegségben vagy szív- és érrendszeri betegségben szenvedsz, minden bizonnyal hamar megszereted a Concept légtisztítót. Nem okoz számára problémát a baktériumok, allergének, szmog, szagok és káros anyagok megszüntetése. A végeredmény pedig egészségesebb és jobb levegő.

Négyszeres szűrőrendszer

A Concept CA1030 légtisztító szíve az a négyszeres szűrőrendszer, amely minden szennyeződést magába szív és ezáltal megakadályozza azok további terjedését. Többek között a légtisztító megszabadul a levegőben található szennyeződések 99,9%-tól. Az egyes szűrők kiszűrik a bizonyos típusú szennyeződéseket, ezeknek a különféle rétegeknek az együttes kombinációja pedig páratlan végeredményt nyújt. Az otthonodban így mindig tökéletesen tiszta és friss lehet a levegő. A Concept CA1030 készülék fejletttechnológiája képes megfigyelni a szűrő aktuális állapotát, és amennyiben szükséges annak a cseréje, úgy tájékoztat róla.

Concept CA1030 jól olvasható LED kijelzővel

A Concept CA1030 légtisztító készülék egyik legnagyobb előnye a szenzitív érzékelője, amely valós időben határozza meg a levegőben található por (PM2,5) mennyiségét. Ezáltal mindig tudni fogod, mennyire szennyezettek az egyes helyiségek. Amint elindítod a készüléket, az SMART üzemmódba kapcsol, amely automatikusan leolvassa a szennyezettség aktuális állapotát. Attól függően, hogy milyen értéket határozott meg a Concept CA1030 légtisztító, ahhoz mérten állítja be a tisztítás optimális sebességét. Ezt követően a jól olvasható LED kijelzőn jeleníti meg a pontos hőmérsékletet.

Könnyű kapcsolódás Wi-Fi-n keresztül

Semmi sem kényelmesebb, mint a mobiltelefonos vezérlés. A Concept CA1030 készülékét ugyanis irányíthatod Wi-Fi-n keresztül az iOS és Android rendszerekre ingyenesen elérhető Concept Home mobilalkalmazással. Ha nem is tartózkodsz éppen otthon, akkor is előkészítheted az ideális környezetet, mielőtt hazaérnél a munkából vagy sétából. Az alkalmazásban lehetőséged van beállítani a Concept CA1030 légtisztító bekapcsolásának és kikapcsolásának idejét. Természetesen egyéb hasznos funkciókat isbeállíthatsz, mint például a tisztítás sebessége, a szűrő állapota vagy ellenőrizheted a levegő aktuális minőségét is. Amennyiben nem kedveled a mobilalkalmazásokat, úgy egyszerűen szabályozhatod a Concept CA1030 készülékét a kijelzőn található gombokkal vagy a távirányítóval.

Szűrők a tökéletesen tiszta levegőért

A Concept CA1030 légtisztító por-, szén-, HEPA 13-as szűrővel és ionizálóval is büszkélkedhet így gondoskodik a páratlanul tiszta levegőről a helyiségekben. A porszűrő kiszűri a durvább szennyeződéseket a levegőből (por részecskék, hajszálak, állati szőrszálak, pollen és más szennyeződések). A szénszűrő magába szívja a toxikus, fullasztó és más veszélyes szagos gázokat és gőzöket, mint például a formaldehid, benzol és cigarettafüst. A HEPA 13-as szűrő 99,9%-os hatékonysággal szűri ki az akár0,1%-os mikrorészecskéket (por, pollen, füst, baktérium, vírusok, allergének, penész spórák, stb.) Az ionizáló növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét a levegőben, ez pedig jelentősen befolyásolja a levegő minőségét és pozitív hatással bír a belégzés minőségére és az emberi elmére.

PM2,5 részecskék a levegőben

A levegőben található PM2,5 repülő részecskék maximum 2,5 mikrométer átmérőjűek, ezek a részecskék pedig akár 28-szor kisebbek, mint az emberi haj átmérője, és 36-szor kisebbek egy homokszemcsénél. Ezeknek a szennyeződéseknek a belélegzése olyan problémákat okozhat, amely kihat az emberi egészségre.

Perfect Air termékcsalád a minőségi levegőért

Szeretnél tiszta és friss levegőt az otthonodban? Használd ki a Concept márka Perfect Air termékcsaládjának előnyeit.

További információ:

Légáramlás sebessége: 200 m3/óra
Maximum 30 m2-es helyiségekhez ideális
Időzítő (1, 2, 4 és 8 óra, a mobilalkalmazásban korlátlan)
Zajszintje 30-55 dB
Szín: fehér/fekete
Energiafogyasztás: 40 W
Méretek: 325 × 510 × 172 mm


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 40 W
Légtisztító teljesítmény 200 m3/óra
Ajánlott szobaméret 30 m2
Maximális zajszint 55 dB(A)
Minimális zajszint 30 dB(A)
Tulajdonságok Allergiásoknak ajánlott, Okos funkciók
Jelzés Levegőminőség, Szűrőcsere
Felszereltség Porérzékelő, Kijelző, Távirányító, Gyerekzár, Érintőpanel
Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi

Funkciók

Funkciók Automatikus üzemmód, Időzítő, Levegő ionizálás, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén, Por

Kapcsolódás

Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Kód:  CONCV801
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CA1030

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10