Oldal frissítése

Comply S400 tartalék fülpárna fülhallgatóhoz, fekete, M-es méret

4,0 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Comply S400 tartalék fülpárna fülhallgatóhoz, fekete, M-es méret

Nem szeretne bajlódni olyan fülhallgatókkal, amelyek kényelmetlenek, nem maradnak benne a fülben, és folyamatosan kiesnek? A megoldás a Comply tartalék fülpárna. Nem lesz szükség más fülhallgatót vásárolni, és abban reménykedni, hogy az hátha jó megfelel igényeinek. A leginkább kedvelt funkciók szerint válassza ki a tartozékok típusát. Az ajánlat magában foglalja a tökéletesen szigetelt és kényelmes fülpárnát, valamint egy védőelemet a fülzsír ellen. A sportrajongók számára is egy tökéletes kiegészítő lesz.

A Comply S400 tökéletes választás minden sportoló számára. A testhővel való működés révén a kiterjesztés tökéletesen illeszkedik a fülek alakjához. Így biztosítva a tökéletes rögzítést, és teljes mértékben kihasználva a maximális teljesítményt felesleges megszakítás nélkül. Nagyon puha memóriahabból készülnek, amelyek finoman kitöltik a fület. A fülhallgató stabilan helyezkedik el  fülben, és hosszú ideig is kényelmes viseletet biztosít. Van olyan helyzet, amikor a fül hosszabb ideig tartó viselés után elfárad. Olyankor, ha szükségét érzi, csak távolítsa el a készüléket, és koncentráljon a pihenésre.

Műszaki paraméterek:

Méret:
M

Szín:
fekete

Méretek (legszélesebb átmérő)
12.83 mm ± 0,75 mm

Anyaga:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

Csomagban található tartalék fülpárnák száma:
2 pár

 
Kód:  CPY1001a3
Termékszám:  22-40102-11

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10