Oldal frissítése

Comply Foam Plugs Fekete

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Comply Foam Plugs Fekete

Fél a halláskárosodástól? A megoldás Comply Foam füldugó. Tökéletes fülvédelmet biztosítanak a hosszú távú túlzott zaj ellen, miközben fenntartják a kiváló minőségű hangzást. Ideális mindazok számára, akik csökkenteni akarják a hangerőt, de tisztán és világosan hallani. A Comply T100 memóriahabból készült. Finoman tegye a fülébe és a termék  biztosítja majd a szilárd és kényelmes illeszkedést. Néhány másodperc múlva már el is felejti, hogy a füleiben vannak.

Füldugókra néha mindannyiunknak szüksége van

A dugókat azok használják, akik zajos környezetben vannak, a munkavállalóktól, az utazóktól a zenészekig. Még akkor is tökéletesek, ha kedvenc zenekarának koncertjére megy, és nem akarja elveszteni a hallását. A hang csökkenni fog, élvezni fogja a koncertet, és másnap is hallani fog. Az egyszerű behelyezést és eltávolítást a praktikus fogantyút biztosítja. Ráadásul a modern design kék és zöld színének köszönhetően divatos kiegészítőnek is tekinthető.

Kód:  CPY1001e1
Termékszám:  40-10010-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10