Oldal frissítése

COMPASS láthatósági mellény narancssárga EN 20471: 2013

4,8 61 értékelés
1 290 Ft

COMPASS láthatósági mellény narancssárga EN 20471: 2013

Látni és látszani - természetesen ezek az alapvető biztonsági követelmények. Ez a fényvisszaverő láthatósági mellény már igen nagy  távolságból  is sokkal jobban láthatóvá teszi  Önt vagy gyermekét  annál, mintha csak a szokásos öltözetüket viselnék. . Elég, ha csak egy kis fény megvilágítja a fényvisszaverő felületet, és az máris megfelelő intenzitású figyelmeztetést küld, riasztja az autóvezetőt, kerékpárost és a többi közlekedőt.

Statisztikai adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a gyalogosok, a gyermekek és a kerékpárosok nagyon alábecsülik a láthatóság jelentőségét. Ez pedig súlyos sérülések vagy halál kockázatával is járhat számukra egy közlekedési baleset esetén. A fényvisszaverő elemek már akár 200 méter távolságból is láthatóak lehetnek , míg egy  ideális,  fehér ruhát viselő ember csak 60 méter távolságból lesz látható. Abban az esetben azonban, ha valaki sötét ruhát visel,  ez a láthatósági  távolság csupán néhány méterre csökken.

A láthatósági mellény  hagyományos fényvisszaverő színekben készül , és  XXL -es méretben kapható. 

Műszaki adatok:

Funkció:
fényvisszaverő mellény

méret:
XXL

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Méret

Méret XXL

Szín

Szín Narancssárga

Kapcsolás

Bekapcsolás Tépőzár

A mellény típusa

Mellény típusa Autóba
Kód:  AUPR274
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  01512

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10