Oldal frissítése

COMPASS 19l hűtőbox autóba + kijelző 220 V/ 24 V / 12 V DOUBLE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

COMPASS 19l hűtőbox autóba + kijelző 220 V/ 24 V / 12 V DOUBLE

A 19 liter térfogatú hordozható autós hűtő tökéletes segítőtárs az utakon, kiránduláskor, pikniken vagy a vásárlások során. Biztosan értékelni fogod a 12 vagy 24 V-os autós gyújtón vagy a 230 V-os elektromos dugaljon keresztül történő áramellátást. A hűtőbox előnye a fűtés lehetősége is 50-65 °C belső hőmérséklet megtartásával. A hűtőbox ezen kívül áttekinthető kijelzővel rendelkezik, amely a belső hőmérsékletről informál. A könnyű szállítás érdekében a box vállpánttal és a tetején található kinyitható nyéllel rendelekzik.

Fő előnyei

  • nagy teljesítményű hűtés
  • fűtési lehetőség
  • csendes működés
  • freon mentes
  • áttekinthető kijelző
  • 12 / 24 / 230 V-os áramellátási lehetőség

Könnyű kezelhetőség

Az autós hűtő kétventillátoros hűtőrendszerrel rendelkezik, amely a box belsejében a külső hőmérséklettől (25 °C esetén) 21-23 °C-al kevesebb hőmérsékletre képes hűteni. Amennyiben melegíteni szeretnél valamit, elég bekapcsolni a fűtőrendszert és a box máris képes 50-65 °C megtartására. A hűtő előnye a halk menet, amely a Mute üzemmóddal még csökkenthető, amikoris a ventillátor menete a lehető legalacsonyabb hangerő fokozatra optimalizálódik.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Hűtőtechnológia Termoelektrikus
A környezet hőmérsékleténél hűvösebb 23 °C
Tápellátás 12 V, 24 V, 230 V
Funkciók Melegítés

Méret

Szélesség 32 cm
Magasság 34 cm
Mélység 46 cm
Kód:  MKTCZ068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20