Oldal frissítése

ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld

2,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ColourVUE - szemhéjak (2 lencsék) Szín: zöld

A MaxVUE Vision főként színes kontaktlencsék gyártója. Ajánlatával arra törekszik, hogy fedezze az egyes ügyfelek elképzeléseit, és adjon neki álomszerű megjelenést. A MaxVUE csipek általában a szem teljes irisát fedik le, és a jobb hatás elérése érdekében is nagyíthatók. Több termékcsalád valóban mindenkinek választ. Vannak olyan különlegességek is, mint az UV megvilágítás alatt izzó objektívek vagy a lencse tematikus és vicces témákkal. A gyártó kiváló minőségű szemcseppeket is kínál.

A ColourVUE szemhéjakkal ellátott hidrogél színes lencsék rendkívüli megjelenést kölcsönöznek a szemének, és drámai módon fedik le az eredeti iris színt. Összehasonlítva más design kontaktlencsékkel, azok egyedi rajzot tartalmaznak , amely nem marad észrevétlen.

Ezeket a kontaktlencséket 90 naponként cserélni kell . Ha a lencse 7 napnál hosszabb ideig marad, a használat előtt alapos fertőtlenítést kell végezni, és a lencsét legalább 4 órán át hagyja az új megoldásba.

Megjegyzés: Az eredményül kapott hatást bizonyos mértéApproxen befolyásolja a szem iris és a fényviszony természetes színe is.

Kód:  CLEC303

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15