Oldal frissítése

ColorCross 012C

2,7 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 012C

Megszeretnél tapasztalni egy különleges adrenalin növelő élményt? Vissza szeretnél menni a múltba, elszeretnél látogatni egy idegen bolygóra vagy esetleg Ausztráliába? Vedd fel a ColorCross 012C szemüveget és mindez megvalósulhat. Ez az egyedülálló szemüveg bevezet téged egy mai modern jelenség, az úgynevezett virtuális valóság világába. Segítségével egy 360°-os világban tudsz játszani és barangolni. A szemüveg számos, 4,7 és 6 hüvelyk közötti kijelző mérettel rendelkező telefonnal kompatibilis. Egyszerűen helyezd be a telefonodat, és máris elmerülhetsz a virtuális valóság világában. 

Legfontosabb jellemzők

  • A legtöbb Google Cardboard alkalmazással kompatibilis
  • Lélegző bélés, oldalsó nyílások
  • Független élességállítás
  • Minőségű és tartós anyag - erős ABS műanyag
  • Ultrakönnyű kialakítás
  • Párosítható a távirányító Bluetooth
  • Alkalmas enyhe rövidlátás esetén is (kevesebb, mint 600°)

Kényelem mindenek felett

A szemüveg használata közbeni kényelmet számos tényező garantálja. A tökéletes illeszkedés érdekében az eszköz olyan kialakítású amely minden arcformára illik. A tökéletes képet a kékfényszűrős Blue Lens lencsék is biztosítják, amelyeknek köszönhetően kevésbé fog elfáradni a szemed az eszköz használata során. A túlmelegedést megelőző technológiának köszönhetően hosszú ideig használhatod a szemüveget

Követelmények és kompatibilitás

A ColorCross által kínált teljes felhasználói élményhez olyan telefonnal kell rendelkezned, amely legalább Full HD felbontású kijelzővel, négymagos processzorral, mozgásérzékelőkkel, gyorsulásmérővel és giroszkóppal rendelkezik. Ezeknek a feltételeknek a legtöbb új készülék megfelel. Ilyen például az iPhone 6/6s, a Samsung Galaxy S5/S6, Huawei NEXUS 6P, Samsung Galaxy Note 4, Sony Xperia Z5, HTC One M9 és az összes többi, a fenti követelményeknek megfelelő telefon. A szemüveg kompatibilis iOS, Android és Windows Phone operációs rendszerrel.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Jellemzők

Szín Fekete

Telefon mérete

Kijelző min. átmérője 4,7 "
Kijelző max. átmérője 6 "
Kód:  SB8155
Termékszám:  Colorcross012C

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15