Oldal frissítése

ColorCross 010

4,2 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ColorCross 010

A ColorCross 010 egyszerűen egy teljesen új világba repítheti - például az űrbe, vagy egy olyan gyönyörű helyre, amelyről még csak nem is álmodott. Ezzel a szemüveggel szabadjára eresztheti fantáziáját, nem kell megfékeznie képzeletét. Ez a megfizethető és rendkívül divatos VR fejhallgató bevezeti önt a virtuális valóság világába. Képes lesz olyan virtuális valóság (VR) játékokat játszani vele, amelyeket nemcsak a telefon képernyőjén követhet nyomon, hanem a saját maga körüli 360°-os  valóságban is. A készülék a 4-6" kijelzővel rendelkező okostelefonok széles választékával kompatibilis, így a ColorCross 010 nyújtotta szórakozást csaknem mindenki élvezheti. MIndössze annyit kell tennie, hogy behelyezi a mobiltelefont a készülékbe és hagyja, hogy rabul ejtse a lenyűgöző "valóság."

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • Hiteles kép
  • Többféle mobiltelefonhoz is alkalmas
  • Hordozható

Egyszerű működtetés és kompakt méret

ColorCross 010 egyedülálló abban a tekintetben, hogy könnyen összecsukható és kompakt méreteinek köszönhetően kényelmesen elfér egy táskában vagy akár zsebben is. Így nem jelenthet problémát ha  azt szeretné, hogy ez a virtuális valóság szemüveg mindig önnél legyen.

A virtuális világ felfedezése okostelefonjával most egyszerűbb, mint valaha. Csak helyezze a mobiltelefonját a készülékbe, és máris egy teljesen más világban fogja találni magát. Természetesen a ColorCross 010 nagyon könnyen kezelhető, használata senki számára sem jelenthet problémát. Az eszköz a legtöbb okostelefonnal kompatibilis.

Kód:  SB815d
Termékszám:  ColorCross010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15