Oldal frissítése

ColorCross 001N

3,2 29 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ColorCross 001N

A ColorCross 0012 virtuális valóság szemüveg egyszerűen telepíthető és azonnal egy teljesen új világba viszi el - a világűrbe, vagy egy gyönyörű fantasy környezetbe, melyről eddig csak álmodott. Ezzel a VR headset-tel képzelete határait feszegetheti. A kedvező árú és vonzó szerkezet segítségével a VR játkokat nem csak telefonja kijelzőjén élvezheti, hanem 360 fokban maga körül. Kompatibilis számos okostelefonnal, melyek képernyőátmérője 4 és 6 hüvelyk között mozog. A szórakoztatás új formája szinte bárki számára elérhető: csak tegye bele okostelefonját és kezdje el az új, csodás világ felfedezését.

Legfontosabb jellemzői

  • A fejlett "Googles szivacs" kényelmessé teszi a viseletet
  • Kiváló minőségű optikai rendszer
  • Hiteles képek és kiemelkedő virtuális valóság
  • Többféle mobiltelefonnal is kompatibilis
  • Levehető előlap a kényelmesebb használat érdekében
  • Technológia a túlmelegedés megelőzéséhez
  • Alkalmas az enyhe rövidlátásban szenvedők számára (600 fok alatt)

Intuitív és felhasználóbarát

Mostantól okostelefonja segítségével egyszerűbben merülhet el a virtuális világokban, mint valaha. Csak csúsztassa telefonját a headset-be és máris egy másik valóságba kerül. A vezérlés rendkívül egyszerű és a készülék sok féle okostelefonnal kompatibilis. Telefonjának mindösszesen Full HD kijelzővel, négy magos processzorral, mozgás- és gyorsulás érzékelőkkel és giroszkóppal kell rendelkeznie, mely a mai okostelefonok körében alapfelszereltség. A ColorCross kompatibilis mind az iOS, mind az Android, sőt még a Windows telefonokkal is.

Kompatibilitás:

A készülék kompatibilis a 4 és 6 hüvelyk közl eső képernyőjű telefonokkal, melyek rendelkeznek Full HD kijelzővel, négy magos processzorral, mozgás- és gyorsulás érzékelőkkel és giroszkóppal.

Kód:  SB815a
Termékszám:  ColorCross001N

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10