Oldal frissítése

Colorblock CBCUBEMINIW fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Colorblock CBCUBEMINIW fehér

A Colorblock jelenleg a legkisebb hordozható hangszóró a piacon, így bármikor bárhová magunkkal vihetjük telefonunkal együtt. A mindössze 3 centiméteres kocka biztosan elfér a zsebében, így minden helyzetben használható. A hozzá tartozó heveder segítségével akár a kulcstartón is magaddal viheted. Apró kialakítása ellenére 2 W-os teljesítményre képes, és akár 4 órá üzemidőt is biztosít. 

Legfontosabb jellemzők

  • Miniatűr Bluetooth hangszóró (33 × 30 × 30 mm)
  • Hangos zenehallgatás telefonról vagy tabletről
  • Elfér a zsebedben, de akár kulcstartóra is akasztható
  • Távvezérlő gomb a jobb szelfik készítéséhez
  • Kihangosító a hívások fogadására
  • Az akkumulátor élettartama akár 4 óra

Extra funkciók

A Colorblock egy távvezérlő gombbal is rendelkezik, amely a kamera exponáló gombjaként is funkcionál. Elég csak beállítani a megfelelő pozícióba a telefont és megnyomni a gombot, nincs szükség időzítésre vagy bármilyen más beállításra. A Colorblock kihangosító funkcióval is rendelkezik. Amikor bejövő hívás érkezik, a zene automatikusan megszakad és a beépített mikrofon lehetővé teszi a hívó félrel való kommunikációt.

 
Kód:  BGB490a
Termékszám:  CBCUBEMINIW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15